Wednesday, February 13, 2013

Power Bank..

Best Blogger Tips

Last week cikgu sekolah cik ina ajak cik ina share beli power bank. Memang lama dah cik ina cari power bank ni tapi tak terbeli lagi. Ada order kat Puan Myra tapi hari tu pi jumpa dia tak ambik pun. Isk awat lupa tah hari tu, sbb kenyang makan bawal goreng panas juru sampai lupa. Bila Cikgu kat sekolah ni inform kata 24,000mAH, jadi tertarik juga la. Sbb tak sabar dgn nak cepat cik ina pun setuju share order dengan cikgu B. So, dengan malunya terpaksa cancel order kat Puan Myra. Jadi sesapa nak order POWER BANK  boleh order kat Puan Myra

Kat bawah tu details power bank yang cik ina order...

Highlights

  • Up to 78% OFF 24,000mAh Universal Dual-Port Power Bank with 1-year warranty!
  • Available in 5 colours: Blue, Pink , Green, Black and White
  • Compatibility: iPhone, iPad, Samsung, Nokia, HTC, PSP, digital cameras, and etc
  • Compact and lightweight for convenient traveling
  • Includes 1-year warranty for manufacturing defects
  • FREE Delivery Nationwide

Merchant Information

Today’s StreetDeal offers up to 78% OFF 24,000mAh Universal Dual-Port Power Bank with 1-year warranty. Choose either:

•    1 Unit for only RM108 instead of RM450
OR
•    2 Units for only RM199 instead of RM900



Now you can charge your phone or even your tablets on the go with today’s StreetDeal. The 22,000mAh Powerbank is an ideal gadget to have around when travelling especially during long the long drive home for the upcoming festive season. Whether it’s your smartphone, tablet, PSP or any USB driven device you won’t have to worry about it dying on you with the 22,000mAh Powerbank.




The powerbank has two USB ports that can charge two digital devices at the same time. This powerbank has been proven to be safe and reliable!


Product includes:
•    1 x power bank charger
•    1 x USB cable
•    6 x connectors

Sumber : Street Deal

Best Blogger Tips

2 comments

February 13, 2013 at 2:04 AM

xde la masalah abis bateri lagi pasni.. hehe

February 14, 2013 at 6:24 PM

@ejulz
yup.. harap2 la begitu walau tak de sapa call pun..

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen