Wednesday, February 27, 2013

Oh My Keta...

Best Blogger Tips



Assalamualaikum semua..

Keta.. oh keta.. Nak wat cmner.. Dah naik kena la maintain maintenance kan. Huhuhu,, dapat gaji n bonus bulan Jan dulu cik ina terus berangkat ke Cameron Highland CH.. Ala,, trip dengan kengkawan cik ina tu. Ingat tak insiden yang tak diduga terjadi kat ladang the boh tu… Ha,, ingat pun.. Trip ni cik ina booking bilik tahun 2012- kat Rumah Rehat Kerajaan Persekutuan. Mmg wajib pi sbb dah bayar bilik tu.

So,, now plak its time to change timing belt. Timenya dah sampai but time gajinya belum sampai.. 
Pictures of  perodua kelisa 1.0 ezi auto
Huhuhu.. so… jom kita ke workshop la.. Cik ina pilih workshop abang kepada cikgu sekolah cik ina iaitu kak tun merangkap jiran kat Taman Bujang. Biasa la, kalau kenai ni senang ckit for servis after sales ni.. Kot la apa2 jadi boleh refer terus dgn depa.

Cik ina hantar keta kat workshop hari khamis lps balik keje and hari jumaat petang cik ina pi ambik. So, pagi ni bila drive balik guar rasa ok la setakat ni.. Cuma sedih ckit je.. so terbang la lagi pitis kawe.. Siap dengan servis sekali kira satu pakej la.. Tapi apa pun cik ina ok je janji keta kesayangan ku ni tak buat hal… kannnnn and harapnya cik ina selamat semasa memandu… Amin

Best Blogger Tips

4 comments

February 27, 2013 at 11:52 AM

Takpe... Pitis terbang pun..
Untuk keselesaan dan keselamatan kita jugak... =D

February 27, 2013 at 7:22 PM

Biasalh pakai kereta ini ...ada ajer maintenancenya..hehehehe

February 28, 2013 at 8:33 AM

@AyueJean AJ
tu la kan.. kira ni ok la 30000km sekali..

February 28, 2013 at 8:34 AM

@Hanif Idrus
nama pun keta.. demi keselamatan.. cik ina tak kisah

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen