Thursday, March 14, 2013

Langkawi.. Dah DAtang.... Day 1

Best Blogger Tips

Fuh.. penat cik ina pi pujuk kak su, sbb nak dapatkan gambar langkawi. Akhirnya baru dapat senin lepas.. Seperti yang dijanjikan, cik ina nak story tentang ROMBONGAN SKMP.

dalam bas untuk ke Kuala Kedah

GB kat depan ketua...

bas parking luar,so  kena jalan masuk ke jeti

sementara tunggu feri lagi sejam.. feri kul 10.30..

hahaha semua bahagian ni kami punya geng


dah naik feri,, besar juga la feri ni



Setelah sampai, dalam kul 12.30, jadi kami ke Kompleks pekan Rabu untuk makan tengahri,, sebab semuadah kelaparan makan angin atas bot...


Alesya kalau nak tido, kat mana pun lena jer..


bergambar kenangan kat Kompleks pekan rabu
singgah sini sebab bas park kt ujung.. kena lalu kot kedai

kami menuju keSireh lagenda.. destinasi pertama

kita try tgk..


alesya dah bangun

mari beli,, murah..

nsb baik sempat juga cik ina
jom bayar

singgah kota mahsuri tapi tak masuk..

dah sampai beras terbakar...

Panas hari ni
depa beli kain batik dan pelikat.. Cik ina beli fridge magnet jer
Setelah penat melawat dan membeli ckit barang, kami menuju ke Apartment yang telah ditempah...


Jom rehat.. mlm ni ada BBQ plak kat Pantai Cenang....

Best Blogger Tips

3 comments

March 14, 2013 at 11:00 AM

Meriahnya........
Tetiba rasa nak pegi sana sekarang..
Terbayang2 coklat Daim melambai2 AJ sekarang ni.....
Hehheheh..

March 14, 2013 at 12:50 PM

@AyueJean AJhaha mmg meriah sbb semua yg pi sporting... mmg best sesekali pi tanpa urusan kerja dgn kengkawan kerja

March 14, 2013 at 5:11 PM

Ooo kak Ina p dengan rombongan ke? Ingat pegi dengan geng 3-4 orang macam tu je

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen