Sunday, March 3, 2013

Langkawi, Cik ina keletihan!!

Best Blogger Tips

Cik ina dah selamat sampai ke tanah besar Kuala Kedah kelmarin jam 6.30 petang. Alhamdulillah kami semua WARGA SKMP selamat mendarat kat Jeti Kuala Kedah dengan menaiki feri yang tak berapa baru... 

Cantik kan .. sempat cik ina snap sekeping masa beratur jumaat lepas

Fuh.. letih beb sbb terpaksa marathon sambil mengangkut barangan yang dibeli dan beg dibawa dari jeti ke feri, dari feri ke jeti dan dari jeti ke Bas yang disewa tu.. Jauh kot.. Nasib baik ada beg roda yang baru dibeli.. hehehe.. 

Cerita kegilaan shopping dan jejalan warga SKMP akan distorykan after this sbb gambar tak dapat lagi. Cik ina guna camera canggih kak su.. 

p/s : Cik ina ada beg roda baru..

Best Blogger Tips

2 comments

March 3, 2013 at 10:30 PM

Mana beg baru cik ina..
Nak tengok..
HGahhahah..
Busybody mode on! =P

March 4, 2013 at 2:36 PM

@AyueJean AJ
opss lupa nak ambik gambar beg roda baru,, jap ye cik ayu, nnti cik ina post entry beg baru ekk.. lawa tau..

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen