Wednesday, March 13, 2013

Pulau Aman ?? nak ke tak

Best Blogger Tips

Salam semua...

Pulau Aman.. oh Pulau Aman..
 Cik ina ni dalam dilema ni... Hurmmm sebabnya baru je balik dari Pulau Langkawi (1-2/3/13) dengan rakan sekerja.. Pastu esok cik ina nak menjoinkan diri p CAMPING KAT PULAU AMAN plak. Kiranya 14-16/3/13 cik ina join dengan rakan masa mengaji kat POLIMAS dulu. 
 

Walau pun rakan lama dulu tak de, tapi rakan junior baru ada dan dengan aktiviti mcm ni kami dapat berkenalan sesama sendiri. Ikut hati nak pi sebab dah lama tak jumpa kengkawan POLIMAS. Last jumpa kat PULAU PANGKOR  last year je. 

Agak-agak patut ke pi sebab kekurangan PITIS dah ni. Tu la cbuk beli coklat sangat banyak2. Padan muka kan. Nak pi ke tak... Last pi sana 2 tahun lepas. Siap makan mee udang lagi. Blh baca entry kat sini

Keputusannya tunggu esok.. kalau rasa nak pi.. cik ina start keta terus pi jeti nk pi ke Pulau Aman.. hehehe

Best Blogger Tips

9 comments

March 13, 2013 at 3:56 PM

Pulau Aman ni kat man Cik Ina??

March 13, 2013 at 3:56 PM

*mana

March 13, 2013 at 4:11 PM

done follow sini.. jom follow n singgah blog teMAN
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

March 13, 2013 at 4:18 PM

@AyueJean AJ
kat penang je.. tp naik bot kat batu maung.. kena lalu kot stadium batu kawan dulu

March 13, 2013 at 4:18 PM

@tenku butang
thnks follow.. will follow u back..

March 13, 2013 at 9:03 PM

Rugi tak pi...seronok tuuuu

March 14, 2013 at 10:10 AM

@nea lopah
tu la... rasa mcm nak pi jer.. pi cara bajet ciput kan

March 14, 2013 at 12:44 PM

Kurang pitis..terpaksa berjimat cermat..janji duit minyak pergi balik setel..makan2 setel...heheheh

March 14, 2013 at 12:52 PM

@Hanif Idrustu la bro.. rasa nak pi juga sbb kengkawan yang ni mmg best dan semangat kengkawan masih ada dikalangan kami dlm team ni...

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen