Thursday, March 28, 2013

Dual Port 30,000mAh Powerbank

Best Blogger Tips

Masih ingatkah lagi entry cik ina tentang cik ina beli power bank 24000maH tu.. Sekarang bila syok-syok tengok iklan dalam STREET DEALS dengan harga yang sama blh dapat 30000maH.. Isk. jeles sbb dah beli..
Kalau nak beli boleh klik dan details dia spt dlm street deals blh cari link kat SINI 

Cara nak beli just clik buy, buat payment dan lepas tu download voucher dan redeem voucher. Tapi biasa la kan, bila dah murah ni, dan belian depa tu secara pukal, jadi akan dapat lambat la ckit..

Today’s StreetDeal offers up to 77% OFF Dual Port 30,000mAh Powerbank with 1-Year Warranty. Choose either:

•    1 Unit for RM118 instead of RM480
OR
•    2 Units for RM220 instead of RM960


Includes:
•    1x Power bank
•    1x USB cable
•    8x Connectors

Product Specs:
•    Dimension: 120mm (L) x 75mm (W) x 26mm (H)
•    Weight: 328g
•    Battery type: Li-polymer battery
•    Input: DC 5V/1000mA
•    Output 1: DC 5V/1A
•    Output 2: DC 5V/2A
•    Power efficiency: 80%
•    Storage temperature: -20 – 50°C

Best Blogger Tips

6 comments

March 28, 2013 at 2:07 PM

eh murahlah harga dia... nak gi usha la... ^_^

March 28, 2013 at 2:11 PM

funtionnya ap?

March 28, 2013 at 2:20 PM

@Farah Waheda Wahid
kira murah la juga.. try la usha tgk..

March 28, 2013 at 2:22 PM

@iu-hazirah
dia tempat simpan bateri henpon, ipad. Kita cas bateri henpon kita tu kat situ je tak yah guna eletrik. TP sebelum tu kena cas penuh dulu la, sesuai bila travel

March 30, 2013 at 10:21 AM

salam inazalina
Jemput join dua kertas soalan bahasa jawa di tempat tirana aduka.hadiah menarik menanti anda..gud luck!

April 1, 2013 at 1:24 PM

Murahnya....
Tapi besar sangatlah Cik Ina....

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen