Sunday, March 24, 2013

Selsema Plus Demam

Best Blogger Tips

Huhuhuh.. Air kat idung ni jap jap keluar.. Huhuhu dah tanda nak selsema ni.. Last kena pun masa my best friend--> kim datang sini..  
Makan makanan pun tak bau apa..

Ha,, kita citer hari Ahad atau pun hari ni... sakit tekak ni tak ok lagi.. Tu tak kira sakit badan lagi...  Malkumla dah hilang deria bau sebentar.. Nasib baik hari ni.. dah pulih ckit deria bau tu..



Walau apa pun cik ina bersyukur sebab sakit kerana sakit blh mengurangkan dosa kita kan.. Tapi dah 3 hari cik ina sepikan diri dari d
unia blogging ni.. Dah seminggu cik ina tak join segmen or GA or BW.. terasa rindu plak.. Letih balik dari Pulau Aman tak habis lagi kot.. hehehe Pagi ni walau tak berapa nak ok lagi, bersemangat nk join segmen yang mana terlihat dan bw yang mana sempat..

Best Blogger Tips

2 comments

March 24, 2013 at 8:40 PM

betul tu...

awk rehat banyak2...

opss lupa, sy tag awk utk contestlah :D

http://www.khairilmazri.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

March 24, 2013 at 10:00 PM

Ni demam..happy beraktiviti ni..kikiki.
Semoga cepat sembuh yek

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen