Wednesday, March 6, 2013

BEG Langkawi !!!

Best Blogger Tips

Assalamualaikum.. 

Nak citer pasai beg beroda ni.. Beg yang cumel dan cantik la bagi pembelinya iaitu cik ina.. hehehe. As requested by Cik Ayu (rakan blogger cik ina), dia nak tengok. Jom dengar citernya...  ... 

 Kalau p ke Pulau Lagenda or Pulau Langkawi ni, tak sah kalau kita tak beli beg.. Dengan kata lain, kebanyaakan yang p sana mesti beli beg sebiji untuk kegunaan seharian atau beg roda isi pakaian untuk kegunaan bila ke mana-mana. Cik ina pun mcm tu juga sbb jarang beli beg kecuali kalau ke Langkawi je.. 

Tiada niat nak beli pun sebenarnya cuma bila ke sana rasa nak beli satu untuk kegunaan jika ada kursus atau nak pi jejalan selain beg galas cik ina tu.. Beg galas tu pun dah uzur tapi masih boleh berbakti kat cik ina for a few years dah. 

So, berbalik kepada tajuk utama iaitu beg beroda cik ina . Sekarang beg roda dah ada 360 roda dengan harga berpatutan. Maka cik ina terus tertarik nak beli satu.. Ermm macammana pilihan cik ina ye..

Tadaaaa cantik tak?? 

Mesti la cantik kan.. Pink kemerahan lagi,, Cantik tak Cik Ayu (AJ) and my sis yang pink lover --> Farhana.

Best Blogger Tips

7 comments

March 6, 2013 at 9:27 AM

fevet colour yaya jugak nih..awesomenya..nak jugak nak jugak :)

March 6, 2013 at 9:53 AM

Pink my fav!!!!!
Comellah cik ina.....

March 6, 2013 at 10:07 AM

@Adilah Asari
mmg color dia semua striking tapi saja pilih pink tu.. jom pi beli kat langkawi.. RM85

March 6, 2013 at 10:08 AM

@AyueJean AJ
kan,, kan cik ina dah kata,, comei kan beg tu..

March 6, 2013 at 10:34 AM

cantik :D

March 6, 2013 at 10:42 AM

comel.. :)

May 14, 2013 at 3:32 PM

harga berapa?? murah ker??
sbb xpernah beli beg kat sana...

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen