Tuesday, August 22, 2017

Jus Le'Maya ada 7 makanan sunnah

Best Blogger Tips

Allahuakbar.... macam tak caya je.. Fenomena apakah ini....

Sebelum ni kita nampak mak2 budak je minum Jus Dara Kencang,, pak2 budak je  minum Jus Aduka.. semua pakat dok langgah jus aka jamu moden ni. Ha,, ni mai nak habaq... Jus Le'Maya ni bukan sahaja sesuai untuk dewasa lelaki dan perempuan malah bagus untuk anak2.

Sekarang tengok,, anak comel ni pula cipta GELOMBANG LUAR BIASA, pakat minum dan bergambar riang dengan jus kegemaran depa. sekali depa try depa nak lagi..


Jus Le'Maya dengan slogan " Beauty with Brain"  sangat baik untuk kecergasan minda dan ketahanan antibodi si manja ini kerana ia terdiri  dari 7 MAKANAN SUNNAH.

Bahan-bahan Jus Le'Maya 
  • KURMA
  • KISMIS
  • HABBATUSSAUDA
  • BADAM
  • MINYAK ZAITUN
  • JUS DELIMA
  • MADU
  • RUMPAI LAUT (COLLAGEN)
Selain bagus untuk minda dan kecergasan tubuh simanja anda, Le'Maya juga sangat bagus untuk mencerahkan dan menambahkan seri si ibu kerana di dalam Le'Maya diperkaya dengan rumpai laut yang kaya dengan kolagen.

Kesemua jus keluaran Camar-Haryan  dijamin dengan rasa yang sedap dan berkhasiat kerana bahan yang digunakankan adalah 100% tulen dan berkualiti.

Harga Pengenalan RM35.00

Promosi 3 botol RM 100

Harga biasa RM40.00
330ml

Kalau nak cuba, cepat-cepat cari cik ina..
www.wasap.my/60194229997









Best Blogger Tips

JUS LE'MAYA BY CAMAR-HARYAN

Best Blogger Tips

ASSALAMUALAIKUM WBT SEMUA


Dengan sukacitanya Cik Ina nak bagitau Camar-Haryan telah berada di pasaran Malaysia selama setahun lebih dan Cik Ina juga telah genap setahun menjadi pengguna tegar dan penjual jus atau jamu yang paling sedap ini. 


Hari Jumaat 11.8.2017 Camar-Haryan telah memperkenalkan  1 lagi produk HEBAT yang bakal menjadi FENOMENA luar biasa di Malaysia. 

Dengan ini Cik Ina memperkenalkan 
JUS LE'MAYA - Beauty With Brain. 

Jus ni khas untuk seisi keluarga anda. Dengan terlahirnya Le'Maya ni maka lengkaplah jus untuk seisi keluarga. 

Yang istimewanya.. jus ni ibu mengandung pun boleh minum. Kanak-kanak pun boleh minum.
Bagus tak??? Klik sini untuk gambar kanak-kanak..

Jus Le'Maya TERBAIK kerana
ianya diadukan dengan 7 makanan Sunnah serta Collagen dan Herba Seri yang baik untuk MINDA serta KECANTIKKAN kulit kita.

HARGA JUALAN JUS LE'MAYA
SEBOTOL 330 ML ---> RM40 

HARGA PROMOSI MERDEKA 
RM35.00 

Cepat-cepat mai rebut peluang harga pengenalan ini kerana sah sehingga 31.8.2017 sahaja.

Tak sah kalau tak dak testimoni kan,,, 
mai jengok TESTIMONI Jus Le'Maya ni plak..


Testimoni kanak-kanak


 Testimoni untuk kulit





Best Blogger Tips

Thursday, August 10, 2017

JDK, Jus Aduka Dan Jus Reda - Offer Merdeka 2017

Best Blogger Tips

Jom kita lihat OFFER MERDEKA

BY CAMAR-HARYAN

OFFER MERDEKA
OFFER MERDEKA

Cepat mai grab offer Merdeka ni sebab jarang-jarang dapat harga ni.
Buka selalu Camar-Haryan buat offer ni..

JDK 3 botol RM60.00
JDK 6 botol RM 110.00
Jus Aduka 3 botol RM 70.00
Jus Reda 2 botol RM 65.00

Beli banyak tak pe sebab Jus ni kalau simpan dalam peti ais tahan 6 bulan tau

Setiap pembelian Cik Ina bagi free gift lagi..
Memang berbaloi-baloi tau

www.wasap.my/60194229997
Zalina

#LadiesGojesRichTeam
#CikInaMasterStokisJdkAdukaReda
#EmpirePuanSue



TESTIMONI CUSTOMER


 TESTIMONI MENGANDUNG

Best Blogger Tips

Pulau Kapas !! Saya Datang Part 1

Best Blogger Tips

Cuti-cuti Malaysia pula kita kali ni..

Destinasinya...kita ke Pulau Kapas. 
Kali ni ala-ala camping sebab penganjurnya AJK student POLI.. dan semua kaki camping. Dan ahlinya juga geng camping yang lama x camping. 

Kami adalah ex pengakap kelana Polimas yang semuanya berpengalaman bercamping tetapi lama x joi camping. So kali ni camping santai2..Kali dah depa siap minta kami yang nak pi bayar ansuran rm50 selama 4 bulan.



Jumaat 21 April 2017

Masa yang ditunggu dah tiba...
gerak ke Ganu dulu dan tido kat sana

 Ni makanan kami yang akan dibawa

 Ni geng dari SP
Berkumpul kat R&R Grik

22 April 2017

 My best friend dan sampai

Kumpul kat homestay lelaki untuk kami park keta

Family abg mie dah sampai
Penganjur lapor diri kat balai polis dulu

 Mesti cari nasi kerabu,,,,
mmg dr semlm lagi teringat nasi kerabu

Ni la homestay kami
Ok jom kita gerak ke homestay lelaki untuk park keta

 Bergambar kenangan dulu sebelum bertolak ke Jeti

 Yeahh. pukui 12 kami dah sampai Jeti Marang

Jom.. x sabar nak p ni... ni la barangan dan peralatan kami. Ready to go



Yesssss.. we are here..



Lepak jap sebelum masuk bilik








Ya,,, berakhir hari pertama di pulau kapas dan hari ke2 kat Tganu...
Jom balik Chalet kita rehat dulu.. 

Best Blogger Tips