Tuesday, August 22, 2017

Jus Le'Maya ada 7 makanan sunnah

Best Blogger Tips

Allahuakbar.... macam tak caya je.. Fenomena apakah ini....

Sebelum ni kita nampak mak2 budak je minum Jus Dara Kencang,, pak2 budak je  minum Jus Aduka.. semua pakat dok langgah jus aka jamu moden ni. Ha,, ni mai nak habaq... Jus Le'Maya ni bukan sahaja sesuai untuk dewasa lelaki dan perempuan malah bagus untuk anak2.

Sekarang tengok,, anak comel ni pula cipta GELOMBANG LUAR BIASA, pakat minum dan bergambar riang dengan jus kegemaran depa. sekali depa try depa nak lagi..


Jus Le'Maya dengan slogan " Beauty with Brain"  sangat baik untuk kecergasan minda dan ketahanan antibodi si manja ini kerana ia terdiri  dari 7 MAKANAN SUNNAH.

Bahan-bahan Jus Le'Maya 
  • KURMA
  • KISMIS
  • HABBATUSSAUDA
  • BADAM
  • MINYAK ZAITUN
  • JUS DELIMA
  • MADU
  • RUMPAI LAUT (COLLAGEN)
Selain bagus untuk minda dan kecergasan tubuh simanja anda, Le'Maya juga sangat bagus untuk mencerahkan dan menambahkan seri si ibu kerana di dalam Le'Maya diperkaya dengan rumpai laut yang kaya dengan kolagen.

Kesemua jus keluaran Camar-Haryan  dijamin dengan rasa yang sedap dan berkhasiat kerana bahan yang digunakankan adalah 100% tulen dan berkualiti.

Harga Pengenalan RM35.00

Promosi 3 botol RM 100

Harga biasa RM40.00
330ml

Kalau nak cuba, cepat-cepat cari cik ina..
www.wasap.my/60194229997









Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen