Thursday, August 22, 2019

Khory Steamboat, Grill dan Yong Tau Foo Sungai Petani

Best Blogger Tips






STEAMBOAT BAJET MURAH mai lagi OOIII...!!
.
Nak try makan steamboat, tapi mahal??
Nak barbeque ayam daging grill tapi malas buat sendiri??
Nak makan Yong Tau Fu UNLIMITED??
.
Mai ja kat KHORY YONG TAU FU, STEAMBOAT & GRILL.
Semua ada dalam satu harga.
Yaa..!! RM13 sahaja harga per head bagi dewasa.
.
Ekonomi tak menentu laa ni.
Poket kering tak sampai hujung bulan...
Kena laa jimat ooii...
.
Kedai ni kat mana?
KHORY Yong Tau Fu, Steamboat & Grill
No 6, Jalan Padang Temusu, Taman Temusu, 08000 Sungai Petani, Kedah.
https://maps.app.goo.gl/RSs7Z
.
Awas..!
Jangan mai hari SELASA
tokey bagi kami cuti 😂
.
.
Nak mai ramai?
Takut xdak tempat??
Call 0177971992
Atau klik link whatsapp dibawah :
https://wa.me/60177971992
.
.
Nak lagi jimat?
Tag kawan hangpa, mintak depa belanja 😂😂

Best Blogger Tips

Monday, August 5, 2019

PROMOSI MERDEKA CAMAR HARYAN

Best Blogger Tips


CAMAR HARYAN ADA PROMOSI SEMPENA 
HARI KEMERDEKAAN
BERMULA DARI 

1 OGOS SEHINGGA 31 OGOS

20 PEMBELI TERAWAL
CIK INA BERBESAR HATI NAK BAGI 
FREE GIFT UOLLS
NAK KE TAK NAK

JOM TENGOK














JOM GRAB CEPAT SEMENTARA FREE GIFT MASIH BANYAK

www.wasap.my/60194229997

Best Blogger Tips

Sunday, July 7, 2019

Produk Terbaru Camar Haryan

Best Blogger Tips

Assalamualaikum semua

Dah berhabuk blog ni. Sibuk update kat FB ja..
Cik Ina cuma nak kenalkan PRODUK BARU CAMAR HARYAN.

ADA 3 YANG TERBARU

1. SCRUB TEMULAWAK
SCRUB yang bagus dan sejuk ja bila pakai. Ini kerana terdapat mint dalam bahan2nya. Semua nya dari bahan semulajadi tau.


2. MASKER OAT
Masker yang wangi dan menenangkan kita sementara nak tunggu mask tu kering. Kalau tak percaya kena cuba la




3. JUICE LIME DETOX

#JuiceLimeDetox sedap keluaran #CamarHaryan. Sesiapa saja yg dah minumnya pasti repeat berkali2..
Khasiat yg hebat..
Melawaskan Pembuangan.
Mengatasi masalah sembelit.
Buang Angin.
Nyah toksin dari tubuh badan.
Membantu turunkan berat badan.
Membantu atasi masalah perut buncit.
Terdiri dari 3 bahan utama Lemon, Halia dan Serai..
Jom minum Juice Lemon Detox..ANDA PASTI SUKAKANNYA..
Kata nak KURUS kann..😍😍😍

Sembelit sering menggangu ???
Meh kita flush dengan Jus Lime Detox terbaru by CH. Rasa sedap. Lemak merayap keluar hampa.😆
Maknanya??
Maknanya boleh kurus la hampa oiii...
Yang lama terperap pun disingkir keluar.. Tapi... Kena minum selalu la..


Best Blogger Tips

Sunday, August 5, 2018

Wajah Baru - JDK ADUKA REDA

Best Blogger Tips

JOM kita tengok label baru.......

Label je baru.. harga tetap sama

Image result for sabun herba rosemary camar haryan
Jom baca JUS DARA KENCANG
Jom baca JUS ADUKA
Jom Baca JUS REDA

Sekarang ada offer tax holiday








Mai cari Cik Ina...
019-4229997





Best Blogger Tips

SABUN HERBA ROSEMARY dan SABUN HERBA VELVET

Best Blogger Tips

CAMAR HARYAN PENERAJU Rangkaian Jus HOMEMADE yang sesuai dan TERBAIK utk seisi keluarga.
👉Jus Dara Kencang
👉Jus Aduka
👉Jus Reda
👉Sabun Herba Rosemary
👉Sabun Herba Velvet
👉Granola

JUS DARA KENCANG 
untuk wanita moden yang mementingkan penjagaan dalaman lengkap dan penampilan luaran yang Cantik
JUS ADUKA 
untuk lelaki yang inginkan kecergasan sepanjang hari dan penjagaan dalaman untuk kekal maskulin dalam rumahtangga
 JUS REDA 
untuk Lelaki dan Wanita yang inginkan tahap kesihatan kekal di tahap maksima tak kira tahap usia, sayangi jantung kita dan berbahagia bersama keluarga tercinta, SAY NO TO CHOLESTEROL
 SABUN HERBA ROSEMARY 
membantu merawat kulit yg sensitif, mengurangkan gatal² diwajah dan menjadikan kulit sihat, bersih dan bebas jerawat😍😍
 SABUN HERBA VELVET 
membantu mencerahkan kulit, menegangkan kulit wajah dan menjadikan kulit sihat, bersih dan 'glowing'🤗🤗
 GRANOLA KENYANG 
untuk Lelaki dan Wanita yg ingin bentuk badan yg ideal dan bantu melancarkan sistem pencernaan agar dapat menjalani kehidupan dengan lebih sihat👍👍

Produk homemade kepercayaan pengguna masa kini, murah, fresh & kesan yang MANTAP
Berkhasiat, kaya dengan herba terpilih dan semestinya jus yg segar tanpa pengawet dan mudah utk dinikmati.....
Tu baru mukaddimah . .Sebab CamarHaryan dah ada banyak produk. Nanti customer x pasti pulak..  Yang Cik Ina nak story sebenarnya pasal sabun... 

Ada 2 jenis iaitu SABUN HERBA ROSEMARY dan SABUN HERBA VELVET

Image result for sabun herba rosemary camar haryan



SABUN HERBA ROSEMARY
Berita baik utk yg mengalami kulit berjerawat, bernanah @resdung. 
Sabun Herba ROSEMARY dr Camar Haryan diformulasikn utk membantu mereka2 yg mempunyai masalah2 kulit spt diatas. 
Image result for sabun herba rosemary camar haryan


Related image



















SABUN HERBA VELVET 

diformulakan dari herba2 terpilih dgn PATI MINYAK HERBA utk memberi kesan optimum menyelesaikan masalah kulit wajah dan badan uollss

Image result for sabun herba velvet camar haryan


Image result for sabun herba velvet camar haryan

*AGENT DIPERLUKAN SEGERA*


Jom tengok testimoni....


Image result for sabun herba rosemary camar haryan
Image result for sabun herba velvet

Image result for sabun herba rosemary camar haryan

Image result for sabun herba rosemary camar haryan

Image result for sabun herba rosemary camar haryan

Image result for sabun herba rosemary camar haryan

Best Blogger Tips