Sunday, August 5, 2018

Wajah Baru - JDK ADUKA REDA

Best Blogger Tips

JOM kita tengok label baru.......

Label je baru.. harga tetap sama

Image result for sabun herba rosemary camar haryan
Jom baca JUS DARA KENCANG
Jom baca JUS ADUKA
Jom Baca JUS REDA

Sekarang ada offer tax holiday








Mai cari Cik Ina...
019-4229997





Best Blogger Tips

SABUN HERBA ROSEMARY dan SABUN HERBA VELVET

Best Blogger Tips

CAMAR HARYAN PENERAJU Rangkaian Jus HOMEMADE yang sesuai dan TERBAIK utk seisi keluarga.
👉Jus Dara Kencang
👉Jus Aduka
👉Jus Reda
👉Sabun Herba Rosemary
👉Sabun Herba Velvet
👉Granola

JUS DARA KENCANG 
untuk wanita moden yang mementingkan penjagaan dalaman lengkap dan penampilan luaran yang Cantik
JUS ADUKA 
untuk lelaki yang inginkan kecergasan sepanjang hari dan penjagaan dalaman untuk kekal maskulin dalam rumahtangga
 JUS REDA 
untuk Lelaki dan Wanita yang inginkan tahap kesihatan kekal di tahap maksima tak kira tahap usia, sayangi jantung kita dan berbahagia bersama keluarga tercinta, SAY NO TO CHOLESTEROL
 SABUN HERBA ROSEMARY 
membantu merawat kulit yg sensitif, mengurangkan gatal² diwajah dan menjadikan kulit sihat, bersih dan bebas jerawat😍😍
 SABUN HERBA VELVET 
membantu mencerahkan kulit, menegangkan kulit wajah dan menjadikan kulit sihat, bersih dan 'glowing'🤗🤗
 GRANOLA KENYANG 
untuk Lelaki dan Wanita yg ingin bentuk badan yg ideal dan bantu melancarkan sistem pencernaan agar dapat menjalani kehidupan dengan lebih sihat👍👍

Produk homemade kepercayaan pengguna masa kini, murah, fresh & kesan yang MANTAP
Berkhasiat, kaya dengan herba terpilih dan semestinya jus yg segar tanpa pengawet dan mudah utk dinikmati.....
Tu baru mukaddimah . .Sebab CamarHaryan dah ada banyak produk. Nanti customer x pasti pulak..  Yang Cik Ina nak story sebenarnya pasal sabun... 

Ada 2 jenis iaitu SABUN HERBA ROSEMARY dan SABUN HERBA VELVET

Image result for sabun herba rosemary camar haryan



SABUN HERBA ROSEMARY
Berita baik utk yg mengalami kulit berjerawat, bernanah @resdung. 
Sabun Herba ROSEMARY dr Camar Haryan diformulasikn utk membantu mereka2 yg mempunyai masalah2 kulit spt diatas. 
Image result for sabun herba rosemary camar haryan


Related image



















SABUN HERBA VELVET 

diformulakan dari herba2 terpilih dgn PATI MINYAK HERBA utk memberi kesan optimum menyelesaikan masalah kulit wajah dan badan uollss

Image result for sabun herba velvet camar haryan


Image result for sabun herba velvet camar haryan

*AGENT DIPERLUKAN SEGERA*


Jom tengok testimoni....


Image result for sabun herba rosemary camar haryan
Image result for sabun herba velvet

Image result for sabun herba rosemary camar haryan

Image result for sabun herba rosemary camar haryan

Image result for sabun herba rosemary camar haryan

Image result for sabun herba rosemary camar haryan

Best Blogger Tips

Ke Pulau Aman Kita dengan Yoshino

Best Blogger Tips

Bawa Yushino ke Pulau Aman... Saja kami berdua nak bg Yoshino experiene lain cikit kali ni....

Cik inaa ke rumah Yoshino dan kami berdua bertolak awal pagi untuk breakfast kat rumah Sherry.


Sebelum tu kami ke Design Village..... Tapi Cik ina nak story pasai pulau aman...

Perjalanan dari Design Village ke Jeti Batu Musang tak la jauh. Bila sampai je kami terus dapat bot. Bot sudah tunggu. Hari ni PH,, so banyak bot beroperasi.

Kami jalan2 dulu dan akhirnya tiba kat Restoran Terapung.



Malangnya mee udang dah habis. Orang ramai sangat kan. So.. kami decide makan kat jeti saja...




Kami berdua berharap ia akan memberikan satu pengalaman baru untuk Yoshino.

Best Blogger Tips

MnM HOME - WHIMSICAL HOUSES

Best Blogger Tips


Teruja Cik Ina bila my bff ajak p
Rumah Terbalik. Nak tau apa ada,,, Jom ikut Cik Ina tengok ---->
  • Rumah Berkembar Senget, 
  • Rumah Terbalik & 
  • Rumah Hobbit


Nak tau tak.. ianya yang pertama di KEDAH iaitu di Kg Changkat Setol Changlun, Kedah.

Buka untuk kunjungan pukul 10pg sehingga 5ptg. 
Dibuka setiap hari kecuali Khamis tutup. 
Tiket masuk masa ni RM25 dewasa

Untuk maklumat boleh hubungi 0194488197 / 0194111195

Pengembaraan kami dimulai dengan replika playground yang colourful dan comel. Jangan risau, ianya masih utuh untuk anak-anak anda bermain. Oh ya,, sepanjang engembaraan anda di kawasan ini anda akan dibantu oleh seorang wakil daripada MNM HOME. Kiranya dia akan bantu anda merakamkan detik2 indah di sana.



Kemudian kita p tengok rumah senget. Rumah Berkembar Senget dibina dengan luaran dan dalaman dalam keadaan senget dan dihiasi dengan perabot-perabot unik.





Dalamnya ada cafe dan juga Kedai Cenderahati untuk kenang-kenangan. ADa t-shirt, madu kelulut dan barang yang sesuai untuk dijadikan cenderahati.


Rumah Terbalik pula dibina dalam keadaan terbalik luaran dan dalaman serta perabot-perabot juga berada dalam keadaan terbalik. Seperti rumah terbalik kat Sabah atau upside down museum tu...






Hat ni kt parking luar rumah terbalik tu.... Hebat tak ik ina??

Ni rumah Hobbit.....




ok before kita balik.... posing sekeping dua kat depan rumah senget ni dulu.





Ok guys,,,, after kat Changlun, kita ronda kola Perlis dulu.....

 Ini lah my bff yang sudi bawa Cik Ina jalan2.... Tq BFF......


Entry ni sebenarnya Dec 2017... Cik ina baru perasan tak post out... rugi la kan....

Best Blogger Tips