Tuesday, March 19, 2013

Power Bank Baru Sampai...

Best Blogger Tips

Aduh.. Power bank.. Power bank..
Cik ina dah hampir terlupa dah yang cik ina dah order online dan bayar utk power bank. Baru sampai.. Iskk lambat sungguh..  Masih ingatkah lagi tentang entry lps mengenai POWER BANK tu,,, haaa dari tarikh tu sehingga sekarang la baru dapat.. Ni la rupanya..

Cik ina punya color pink.. dan cikgu Bihah punya color itam.. Saja pilih color yang menonjol sikit.. Senang nmpk kot.. Nasib baik tak de color merah.. kalau ada merah, dah beli dah..

Sekarang iklan dalam street deal tu.. dia cik ina tgk dah advance.. DAh 30000maH dan siap dapat sarung dia lagi,, jeles tau

Best Blogger Tips

6 comments

March 19, 2013 at 4:36 PM

cantik lah pink tu..

March 20, 2013 at 11:38 AM

Cantik...
Aritu AJ nak beli power bank pink..
Tapi abis pulak..
Last2 dapatlah merah... =D

March 21, 2013 at 1:08 PM

ohhhhhhh....

March 24, 2013 at 10:13 AM

@Adilah Asari
cantikkan,, semua cantik

March 24, 2013 at 10:13 AM

@AyueJean AJ
cik ina suka merah cuma tak de color tu je... jd ambik pink

March 24, 2013 at 10:14 AM

@Khairil Mazri
yeee

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen