Thursday, February 28, 2013

Mini GA sempena 2nd Anniversary

Best Blogger Tips

Bismillahhirrahmanirrahim

KENANGAN MANIS saya adalah ketika bercuti bersama family baru-baru ni. Memang best sebab inilah pertama kali kami bercuti sekeluarga bersama mak dan abah walaupun tak cukup adik beradik kami yang lain. Hanya cik ina dan family adik sahaja. Lagi 3 beradik kami tak dapat join sebab x dapat cuti hanya htr wakil anak2 depa jer... Lagi best sebab mak cik ina baru sihat setelah setahun tahun lepas kesihatannya tak mengizinkan untuk ke mana-mana. Alhamdulillah. 
Ke mana kami pergi,, jeng-jeng,, kami ke Cameroh Highland dan melawat kawasan sekitarnya..

Walaupun banyak kali p, tempat tu masih lagi digemari oleh kami sekeluarga. Saja nak tukar suasana ckit dan ilangkan tekanan kerja. Mak  pun lama tak keluar ke mana-mana kan.


Memang kenangan tak dapat dilupakan kerana jarang ada masa sebegini bersama mak dan abah serta adik yang telah berkeluarga... Lepas balik dari CH, kami terus ke Subang untuk melawat pak ngah dan keluarga pula.. Memang best la di samping boleh mengeratkan hubungan kekeluargaan.

Jom kita BW ke blog peserta lain pula untuk melihat apakah kenangan manis mereka dengan insan yang tersayang..

************************************************************
Mini GA berlangsung:
27 FEB 2013-17 MAC 2013 11.59pm
Pemenang akan diumumkan 2 hari lepas selepas tarikh akhir.

Best Blogger Tips

11 comments

February 28, 2013 at 12:25 PM

Jalan2 ke Cameroon ker...
Good luck untuk giveaway~~

February 28, 2013 at 11:39 PM

tq join..rajin2 jenguk kenangan manis blogger lain kat sini,

http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-mini-ga-sempena-2nd.html

akan d update setiap malam..;-)

wahhhh, tempat yg teringin sangat nak g..huhu..untungla dah ke sana..

March 1, 2013 at 7:31 AM

saya suka sangat boleh pergi cmrn...
i like stwberi...
dari segmen yg sama...

March 3, 2013 at 2:05 PM

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/mini-ga-sempena-2nd-anniversary.html

March 3, 2013 at 2:08 PM

@NaZiRaH @ Ezyra
tq,, akan jenguk peserta lain. insyaallah
mmg best pun walau dah 10 kali lebih ke sana

March 3, 2013 at 2:08 PM

@Hanif Idrus
tq bro...

March 3, 2013 at 2:08 PM

@Akusentuhatimu
tq jenguk sini.. jom kita pi lagi...

March 12, 2013 at 5:17 PM

yaya bw sini dr segmen yang sama
http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/03/mini-ga-sempena-2nd-anniversary.html

March 12, 2013 at 8:51 PM

salam.. jenjalan sini. dr GA yg sama :)

http://anisanisa33.blogspot.com/2013/03/mini-ga-sempena-2nd-anniversary.html

March 19, 2013 at 8:23 AM

salam kenal.. good luck.. sy pun singgah dr GA yang sama saya join .... PERNAH PG CAMERON 2X, TP YG KALI TERAKHIR DGN FAMILY MMG MERIAH SGT.. SERONOK...

March 20, 2013 at 2:33 PM

@Cik Fie
tq cik fie,, datang jenguk

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen