Thursday, February 7, 2013

Followers ke 100

Best Blogger Tips

 اَلسَّلامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُه
Salam 1 Malaysia... 

Hahaha cik ina nak citer cikit ni.. Nak tau tak, follower cik ina baru memcecah 100. Sebagai newbie lagi dalam arena blogging ni, cik ina sangat gumbira.. Sebabnya.. last year on November, follower cik ina baru je 18 orang dan sekarang dah ramai.. (kira ramai la 100 orang kan). Best la sebab dapat kenai ramai kawan blogger baru.


Okey, dah ada follower yang ke 100 maka mesti kita nak tau sapa yang sudi follow cik ina ni kan. 
 Nama blognya adalah ---->  http://jukdin.blogspot.com/ atau dikenali sebagai DADDY ZUKI
For further info about DADDY ZUKI anda boleh terjah ke blog beliau...

Best Blogger Tips

2 comments

February 7, 2013 at 3:29 PM

salam cik ina. Oh! I am speechless because you mentioned my name in your entry. I didn't expect to be your 100th follower! apa2 pun terima kasih byk2 dan daddy zuki akn terus menulis entri2 yg bermanfaat utk kwn2 blogger sekalian. Selamat maju jaya dlm blogging, ok?

February 12, 2013 at 9:30 AM

hehehe.. cik ina mmg teruja sbb follower dah meningkat. dan followers yang bertuah daddy zuki. Thanks sbb sudi follow cik ina. harap kita terus share info yang berguna dalam blog kita...
Selamat maju jaya utk daddy zuki juga...

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen