Thursday, February 7, 2013

Hantar anak sedaraku

Best Blogger Tips

 Assalamualaikum,,,, Harap semua sihat. Dah lama nak post entry ni tapi sebab selalu dok join GA je, terus tak terusik... jadi draft je. So, ni nak story ckit.. 
Last week cik ina ada hantar anak sedara cik ina balik ke asramanya kat KOLEJ VOKASIONAL SUNGAI PETANI 1. Dia baru lapor diri je dua mggu sebeum iaitu pada 21.1.2013. Ambik bidang apa tak,, tapi ada bunyi macam aplikasi web la..

So sebab ayah dia iaitu abg cik ina la.. tak leh hantar maka cik ina tawarkan diri hantar.  Saja nak jenguk macammana sekolah tu tapi huhuhu sedih nak cakap. waris hanyaboleh hantar kat pagar je. Jadi picture pagar je la ada.. huhuhu

Ni la rupanya pagar KOLEJ VOKASIONAL SUNGAI PETANI 1. 

Ni la anak sedara cik ina.. Miza
Miza dengan kawan dia
 p/s : minggu ni dia balik pulak sebab raya cina



 

Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen