Thursday, February 7, 2013

Jom Ronda CMart

Best Blogger Tips

Assalamualaikum semua..
Selepas taklimat kat PPD, dah pun teba time lunch time. So, kami decide nak ke tempat yang berdekatan dan juga tak jam. Jadi Pn Ida kata jom kita ronda cmart. Ok jugak sebab baru dua kali cik ina pi sana sejak dibuka.. 

Maka sebab lokasi yang strategik iaitu berdekatan dengan TOL SP Utara, maka kami pun ke sana. Lepas shopping tingkat, kami pun singgah makan kat (lihat gambar di bawah)


 Perut cik ina pun dah berbunyi,, apa tunggu lagi, jom kita makan... Layan.......


  Cik ina order set spagethi.. Hanya 7.50 sekali air.. murah kan..


ni menu tambahan puan ida
Lps tu kami ronda dlm Cmart plak... Sampai tak larat jalan la...

 P/s : lepas makan kami pi beli perkakas nak buat spagetthi kat dalam cmart..


Best Blogger Tips

4 comments

February 7, 2013 at 4:54 PM

http://hanumsahaja-26.blogspot.com/ 101 follow . =)

February 8, 2013 at 7:37 AM

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

February 8, 2013 at 12:28 PM

@amer akat

Silakan follow,, sangat dialu-alukan sebenarnya...
i will follow u back

February 8, 2013 at 12:38 PM

@doraemonsaja

thanks sbb follow me.. dah follow awk balik pun... lain kali jenguk lagi..

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen