Tuesday, February 26, 2013

Lagi Cameron Highland Day 2

Best Blogger Tips

La,, baru tersedar lupa update sambungan entry masa cik ina pi CH day 2. Hr tu update day 1 je...  So lets we see what happen at day 2.. layannnn zasss

Day 2... First after sarapan roti n a cup off coffee,  kami go to MARDI... Sejuk pagi ni sbb semlm ujan....

Cik ina sedang beli tiket..

posing kenang-kenangan kat sini


 After that lapor plak.. Makan kat tanah rata.. Ni kira kat medan tanah rata yg tp jalan tu...kira breakfast merangkap lunch la...

Then kami pi satu tempat kat brinchang yang parking dia kena naik bukit tu.
Haaa nama dia TAMAN AGRO TOURISM....


Pastu mesti tak tinggai menu wajib kalau mai sini.. Stobery cicah coklat n stobery sundae.. Yummyyy. Jom kit q untuk beli.. Hafal no siap2 masa beratur tu,, senang nk order..



dah beli,, jom makan

sedap kan.. ermmm
Pas ni kami nak pi beli sayur kat KEA FARM...  Jalan jammed plak. so posing dulu dalam keta..



Shopping untuk beli barangan yang dipesan.. Mesti la stobery n teh, lagi satu mak cik ina pesan sayur yang tak de kat Guar Chempedak. Sayur pa ekk, mak pesan kacang peas tu, cabai besar, n kobis color tu je sebenarnya sbb yang lain mak dah beli masa kami MAI CH BULAN DISEMBER hari tu..




 Ok dah beli barangan pun.. Time to go home.. sedih plak sbb bila lagi nak jejak kaki ke sini lagi..
Tunggu.. nnti im conimg again

Best Blogger Tips

4 comments

February 26, 2013 at 12:55 PM

bestnya jalan2...

lain kali ajaklah org sini hehehe >.<

February 26, 2013 at 2:18 PM

Tengok wajah kat gambar memang tak sabar nak makan strawberry tu..ehhehhe

February 27, 2013 at 12:21 AM

@Khairil Mazri
mmg best pun sbb dapat ilangkan tekanan juga. lupa sat masalah bila change environment kan..
jom kita pi langkawwi plak ujung mggu ni.. ajak ni

February 27, 2013 at 12:22 AM

@Hanif Idrus
hahaha pandai pun bro hanif kita teka. mmg bismillah n ngap je.. sedap ooo

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen