Sunday, February 3, 2013

Taklimat Kat PPDKMY

Best Blogger Tips

Assalamualaikum semua..
Ada sesapa join sambutan Maulidurrasul kat tpt keje ke, kg ker or peringkat daerah.. Angkat tangan.. Uiks ramai juga yang join ni.. Ha,, ni Cik ina nak citer juga, pada hari Khamis 31.1.13 yg lepas sekolah tpt cik ina mencari rezki telah mengadakan Sambutan Maulidurrasul peringkat sekolah. 

Yang sedih sangat cik ina tak leh join sbb cik ina ada taklimat yang lagi penting iaitu TAKLIMAT SURAT PEKELILING KEWANGAN 8 2012 anjuran Jabatan Pelajaran Negeri Kedah. 

So para-pari KPT dan PT yang menguruskan kewangan wajib attend sebab tu la GUIDELINE yang cik ina bakal REFER sepanjang 2013 sehingga keluar pekeliling lain plak nanti. 

Kalau korang nak tgk pekeliling tu klik sini.. 
Sedih sangat.
Yang best kat sekolah kami ni selalu ada kenduri. Hari tu pun ada kenduri. Yang bab kenduri ni Cik ina sempat sebab pak cik kantin masak dan siap sebelum cik ina gerak ke PPD. Rezeki.. makan cepat-cepat dan terus ke taklimat. 

Taklimat tu start kul 11.00 pagi dan berakhir pukul 2.00 petang. Lewat ckit habis sebab depa edarkan buku rujukan baru untuk kegunaan semua PT. Sementara nama dipanggil utk ambik buku, ni la aktiviti kami..



 Ni la bukunya,,, kuning lagi..
Opss lupa snap la plak. Nanti snap cik ina masukkan ye.
******************************* 
ok.. dah snap... ni la kitabnya.
 

Best Blogger Tips

2 comments

February 3, 2013 at 9:35 PM

Tebal gak buku tu....

February 4, 2013 at 10:02 AM

@Hanif Idrus

tak tebal sangat.. dah letak kat atas.. sila la tgk

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen