Thursday, February 28, 2013

LANGKAWI,, I'm coming

Best Blogger Tips

اَلسَّلامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُه

Yeyeye,, nak citer jugak ni.. esok kami staff dan guru2 sekolah tempat cik ina kerja nak pi makan angin kat langkawi.. Walaupun Disember hari tu cik ina dah pi namun cik ina tetap akan pi lagi kalau tak de aral melintang. Lagipun hari tu cik ina pi visit kakak cik ina jer.. So, tak de pi mana2 pun.. Biasala kalau p lone ranjer n, kurang sikit aktivitinya.. Just one nite stay kat rumah kak.

But kali ni kami WARGA SKMP nak pi makan angin. Siap book apartment kat SRI LAGENDA APARTMENT. Kami pi sebiji bas jer.  Warga SKMP ni merangkumi semua la yang keje kat sekolah ni.. termasuklah warga kerja pembersihan dan kantin.. Memang meriah habis la rasanya..
Maklum la,, rombongan keluarga besar SKMP ni. Tak sabar nak pi LANGKAWI ni esok...

Oooo cik ina rasa tak citer lagi about kunjungan disember lepas... LAyan pic dah la.. Pi pun sebab htr  aanak sedara cik ina balik rmh dia jer...

waiting for ferry

me n anak sedar

yang ijau tu anak sedara cik ina


pi pasir itam beli ikan bilis jer

otw balik rumah kakak singgah telaga air hangat dulu
nak balik,,, ini bas akan hantar cik ina
anak sedara sulung
beli coklat ckit
tiket feri...kul 6.00 patang baru dapat
nak naik dah.. jom naik




Cik ina dijemput oleh abang dan anak2 abang cik ina.. Tq to my bro sbb sudi jemput... Sampai rumah idola kecil 5 final pun dah nak start... seb baik dan tgk.. walau keletihan ckit

Best Blogger Tips

6 comments

February 28, 2013 at 6:04 PM

wahh besnye dapat jalan-jalan mkn angin :)

March 1, 2013 at 12:10 AM

Beshnya..happy holiday ye..

March 1, 2013 at 7:10 PM

Serius muka amik gambar....kikiki.
Langkawi memang tak puas jalan satu kali...berkali2 pergi pun masih g lagi..
Surga shopping..hihihi

March 3, 2013 at 1:52 PM

@Hanif Idrus
yer,, kopak jugak la.. busuk2 tak beli apa pun, 100 sure hangus..

March 3, 2013 at 1:52 PM

@Firdawati Rashidi
yes tq firda,, i'm back..

March 3, 2013 at 1:53 PM

@Mar Haini Abdul Rahim
yer,,best juga sesekali makan angin dengan rakan2 sekerja...

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen