Thursday, February 7, 2013

22th Birthday GiveAway

Best Blogger Tips

Semalam kita BW di sini,
Cik ina nak join GA ni,

Dalam bilik Anis ada rama-rama,
Jom la geng kita join sama.

Lima itik naik keta,
Hadiah menarik menanti kita

Ada tudung ada hadiah misteri,
Kalau nak join meh klik banner ni
 

Tak dapat no 1 nak no 2, (boleh ker)
Cik ina ucap Happy besdey yang ke 22

Ada join cepat dan juga lambat,
Yang Cik ina pasti semua dapat  ------> 22% off untuk barangan yang dijual di Thianis Fashion Lab (from 22 December 2012 till 22 February 2013)

Kalau nak tahu apa yang bakal dimenangi
Mai kita klik kat sini.. 

 Cik ina dah pun mkn ais krim stoberi,
tarikh tamat 22 Februari


Semua syarat dah dipenuhi, 
Meh kita post entry ni...
je jomsss 

 **************************************
Semoga Cik ina berjaya dapat hadiah dari anis.. aminnnn
**************************************



Best Blogger Tips

2 comments

February 7, 2013 at 3:53 PM

comel je pantun... hehe

February 12, 2013 at 9:31 AM

thanks sudi singgah,,, hahaha pantun spontan... balun je...

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen