Monday, July 2, 2012

Bawal goreng panas kelapa sawit juru

Best Blogger Tips


Kempunan Cik ina dah terbayar. Yesss..
Apa tak nya, mggu lps cik ina dah post entry lepas bahawasanya Cik Ina kempunan nak makan BAWAL GORENG PANAS JURU. Pada jumaat lps, cik ina dah tunaikan hajat dihati bersama rakan-rakan Texchem Polymers iaitu Myra, Mat Sepon, Nizam, Umi, dan seorang rakan baru TXPO untuk makan bawal goreng panas kat Juru... 

Cik ina gumbira kerana rakan-rakan TXPO sudi temankan dan terpaksa belanja cik ina. hehehe terima kasih daun keladi, kalau blh belanja la i lagi... yer mat sepon.. Ingat janji bulan 9 ni yer.. 

Ni la suasana tempat makan kat sini. Compare dengan tahun lepas, banyak perubahan sebab dulu tak de khemah ni. Kira open air jer. Kalau ujan tu kira fikir 2 kali. Sekarang kira on je kalau ujan pun. 
Orang yang berkunjung pun ramai terutama lunch time.


Dari arah kiri meja cik ina makan....



Ni plak arah kanan meja. Tgk la.. Ramai orang kan. Memang time 12.30 tengahari ni ramai sikit sebab time lunch. Anda cuma perlu bersabar  dan beratur untuk dapatkan apa yang dikehendaki seperti nasi dan ikan.

kena letak cili kicap.. br best



jemput makan
Hari ni cik ina jadi puteri, sbb semua dihidangkan oleh dayang-dayang TXPO. Hahaha jangan marah yer umi dan myra.

Kesimpulannya,, ni la tempat berkumpul kalau cik ina nak jumpa kangkawan sekerja dulu. Makan sambil sembang2..

Tq u olssss......

Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen