Tuesday, January 1, 2013

Anak Sedara Sepupu Pertama

Best Blogger Tips


Adam Dzulkarnain..Oh Adam Dzulkarnain ..
Bila kita nak jumpa.. Comel tak nama tu. Mesti la comel,, secomel orangnya.... Haha.. Ni bukan nama BF cik ina yer.. tetapi nama anak kepada sepupu Cik ina.. Bila la nak pi tgk Baby adam ni... 

Akhirnya ... hasrat Cik ina tercapai sebab adik cik ina ajak cik ina pi ke Subang bersama bonda, ayahanda serta 2 anak sedara ku yang tercinta... Dan turut berangkat sama pak dan mak mertua adik cik ina. So kami ke sana 2 biji keta... Yeay.. blh tgk baby adam... dan jumpa sepupuku yg best tu...Excited sbb anak pertama dari sepupuku. Sepupu Cik ina yang mana ekk..

Masih ingatkah entry lps yang cik ina ke Subang untuk kenduri sepupu dulu.. Haa kalau u olls nak tau, Baby adam ni anak dia la..Sepupu cik ina tu dah pun selamat bersalin.. Tanggal 29.11.2012 baby Adam lahir tapi tak cukup 9 bulan atas nasihat doktor. Kira awai sebulan la. Walaupun tak ckp bulan, adam tetap sihat cuma kecik ckit,, 1.9Kg je masa lahir. Tapi masa cik ina visit last week adam dah berusia sebulan beratnya dah 2.9kg...

Adam dah berusia sebulan masa cik ina pi sana
ni la mak dan abah adam..







Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen