Monday, December 24, 2012

Penang Aku Datang 3

Best Blogger Tips

Opsss ketemu lagi kita. Kisah kali ini bersambung dari entry Cik ina sblm ni yang cbuk meronda kat area PENANG tu... Kat mana lagi.. kat LORONG KULIT.  Setelah penat kami bershopping dan perut pun dah kenyang, we all go to P.RAMLEE'S HOUSE. Actually, dekat je dgn destinasi kami dalam 5 min je. Walaupun dah lama rumah ni kat sini namun tak pernah lagi Cik ina ke sini. So, layan je la aktiviti wajib (posing) kami ni ekkk....

Bergambar kenangan kat dpn galeri
Blkg tu rmh kelahiran P.Ramlee.. dari galeri ni
Jom masukkk.. Depan pagar dah
tugu peringatan.. Jom naik...
masa turun .. dah hbs melawat
lepak sat,, kat bawah rumah,,,
Setelah melawat ckit-ckit,, masa plak mencemburui kami... Baru teringat Cik FK kita nak pi kenduri kat sp.. Meronda Penang tak hbs lagi. So..lepas tu kami bergerak ke balik pulau,, nak cari buah pala jap.. Haha OTW dari Balik Pulau, tetiba terlihat banyak orang juai buah durian nun kat atas bukit tu. Apa kata kalau kita singgah makan durian musang king dulu..

ooo ni la rupa buah pala
dok pilih buah ,, yang mana nak makan

Tggu apa lagi.. lets eat

Cik ina pulunnn.. hahaha.. yummyyyy
Dah kenyang,,, menikmati keindahan,, baru perasan cantik juga pemandangannya

b4 balik,, pose lagi

 After puas makan durian, kami bergegas pulang ke tempat asal kami sbb nak pi kenduri... Iskkk tak puas rasa 2 hari 1 mlm kat sini... InsyaAllah, panjang umur we all sampai lagi..

Muka penat dah...


Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen