Monday, December 17, 2012

Dah Buat Durian Crepe

Best Blogger Tips

Hai u olls... Cantik tak durian crepe kat atas,, wahhh dengan bangganya.. cewah nak bgtau... tu la durian crepe yang cik ina buat sendiri tau dengan kawan2 rumah cik ina... Walaupun kulit tebal ckit tapi ok la kan... Yang pasti, duriannya banyak sangat. Berkat dari resepi yang cik ina post last week yang bertajuk resepi durian crepe dan caranya...  Kiranya menjadi juga la kan resepi itu..
 
Ye la.. Lagipun sebab first time try, maka tak berapa menjadi la ckit. Esok nak try buat lain. Nak tau sebab apa tak jadi.. sbbnya kami tersilap beli whipping cream.. beli yang UHT whipping cream..

Bila cik ina google, baru tau sepatutnya pi beli yang non-dairy whipping cream. Blh refer blog ni utk further INFO....

Ni la rupa paras DURIAN CREPE kami.. cntik tak... walaupun tak cantik mcm beli tapi sedap baq hang..
Kami letak durian ikut suka kami... 

  
 Esok cik ina post yang baru plak ekk.. Mesti marbeles la esok ni.. Apa pun doakan durian ada stok esok,, takut takde plak,, tak menjadi plan kami ni...

Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen