Wednesday, December 19, 2012

Durian Crepe LAgi..

Best Blogger Tips

Selagi tak hbs musim durian,  tekak cik ina ni still lagi nak durian crepe.. Kenapa tak jemu tak tau.... So,,, kami kat rumah berpakat nak buat durian crepe lagi.. Sbb durian crepe yang FIRST TIME  tak berapa menjadi tetapi still sedap... 

So.. yesterday we all do it again... Kali ni ada preparation and improvement ckit dari segi material and produk digunakan.. Kan hari tu silap beli whipping cream,,, Kali ni siap beli whipping cream yang sesuai and beli pan baru lagi for crepe yang cantik... and also kuantiti durian pun byk ckit sbb nk makan ckit (hehehe).

After kami dah berhempas pulas bekerjasama maka terhasil la DURIAN CREPE  kami yang comel mcm kami... Tadaaaa

ini la hasilnya yang cik ina buat..

ini hasil keje adik2 n kakak sekali
  
Mcm mana?? Ok tak.. Kira jadi kan.. Ini semua ikut resepi dari entry Cik ina yang lepas je. Cantik kan,, and mmg duriannya banyak kerana kami sengaja beli durian lebih... Yummy.. Petang nu tak sabar nak balik makan....

Best Blogger Tips

1 comment

December 20, 2012 at 9:23 AM

Simpan kat ajat skit..haha..:)

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen