Wednesday, December 19, 2012

Hadiah Hari Lahir...

Best Blogger Tips

Last month my best friend ada tanya apa yg cik ina nak utk hadiah besdey.... Ada ke mcm tu.. tp utk kami dua,, mmg selalu mcm tu,, sbb blh request apa yang kita nak.. lebih bermakna kan hadiahnya.. Last year dapat lipstik Mary Kay..Nak apa ye for this year??

After fikir ckit, Nak tau apa jawapan cik ina.. Jeng jeng jeng.. 
Nk tudung je,,lebih specific..  tudung NURKASIH  yang tak de owning keras... hehehe.. Blh mcm tu.. (dlm hati takut tak de stok dah tudung mcm tu)

And finally... kelmarin my best friend.... zatul call and kata nak mai rumah.. Bila sampai terus hulur satu beg plastik.. Bila tgk,, rupanya tudung yang direquest.. (Plastik je,, tak de kotak ker). Tapi bila tgk isinya yang cntik tu,, terus lupa bab plastik tu. Apapun yang penting isinya and keikhlasan pemberi kan.... Walaupun dah lepas besdey Cik ina, tapi tetap happy sbb baru dapat hadiah... Esok2 i pi cari hadiah besdey for u plak Zatul..

Ni la tudungnya.. polka dot lagi...

 
* Dok fikir tudung apa yang nak bagi kat dia ni....

Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen