Monday, December 17, 2012

Penang Aku Datang hari ke 2

Best Blogger Tips

Ermmm tetiba dah pagi,,, rasa mcm baru tido tadi.. oh tak ya jgk sbb pi makan nasi tomato beratur dah kul berapa smpai balik hotel kan... Terus ambik turn utk mandi,, turn no 2 after FK kita. Mmg kena mcm tu,, yg lambat siap mandi dulu.. hehehe... 


Setelah siap ala kadar, kami terus to our first destination iaitu LORONG KULIT atau bahasa org putihnya The Flea Market. Pernah dengar tak.. mesti la pernah kan, destinasi wajib yang femess kot kat Penang.... Ianya hanya beroperasi pada setiap hari Sabtu & Ahad jam 8pagi - 2 petang (kalau tak silap la)
  
Ha,, bila dah sampai tu, tggu apa lagi.... Kita shopping.... Jom

nak beli yg mana ekk... teka yg mana jadi pilihanku

memerhati syiling lama
beli sorang satu...
tu dia,,, mcm-mcm ada.... cuma duit je tak de
tgk,,, hahaha pilih yg mana nak
agak2 handphone zaman bila ni... 
ehemmm
 Sedang asyik kami bershopping, tetiba perut FK kita berbunyi.. hanya dia je dgr... So, we all baru sedar we all tak breakfast lagi sedangkan hari dah pun tghari lit-lit. So, cari kedai makan and jumpa kat ujung dpn TNB. Kita makan dulu......

tggu makanan sampai... sabar ekk perutku
yeye makanan dah smpai,, tggu apa lagi,,,
Opsss lupa nak bgtau.. Macamner nak ke sini ekk.. FYI If korang ikut jmbatan, Ketika sampai di penghujung jambatan di persimpangan Bayan Lepas/Gelugor/Georgetown - belok kanan ke Georgetown terus melepasi Caltex dan Tesco. Terus ke Lebuhraya Lingkaran Luar Pulau Pinang, Jangan belok kiri (selepas Tesco). Terus melepasi flyover pertama. Sebelum flyover kedua - belok kiri ke Sungai Pinang (di persimpangan flyover ini). Terus sehingga jumpa persimpangan Jalan P. Ramlee. Belok kanan, selepas masjid (selepas titi kecil) belok kiri ke Stadium. Payah2 sangat, ON GPS jer...

 
So,, tggu next entry for next destination... jeng2.. ke mana we all ni pi... 

*agak2 kat mana ekk

Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen