Thursday, December 6, 2012

Van Scooby Doo

Best Blogger Tips


Baru-baru ni semasa Cik ina berjalan-jalan di Feringghi Night Market bersama Farhana Kirana dan juga Azimah, 
Cik ina tujuk sesuatu kat farhana.. 
Ana, antik la van tu.. Jom kita pose ckit sebelum dia jalan.
Kalau nk tau, cik ina nmpk van yang ala-ala van scooby do yang dalam cartoon tu..Kena plak masa tu azimah dah pegang camera dia
dan van tu tengah berhenti lampu isyarat merah, maka cik ina dgn farhana pun terus posing la. 


Dah lama tak nmpk van sebegitu. Kalau ada pun rasanya dah masuk muzium kot.. 
Tahniah la kepada owner van tu sbb jaga van tu sampai boleh bergerak kat atas jalan lagi. 
SYABAS....

* bila plak nak merasa naik van mcm tu kan 

Best Blogger Tips

2 comments

December 10, 2012 at 11:25 AM

tahniah owner van :D

December 10, 2012 at 1:08 PM

ye la kan.. pandai jaga van dia kan

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen