Sunday, December 16, 2012

BERTEMU SAHABAT LAMA

Best Blogger Tips

Tetiba phone cik ina berdering. "Ina, ann OTW ke Utara. Nnti kita jumpa ekk. Insyaalah tapi kena bgtau awai, sbb weekday." Wah! bestnya jumpa aan sekeluarga. Maklumla dah beberapa tahun tak jumpa. Rasanya 4 tahun dah kot. 

Akhirnya selepas depa ni pi shopping kat pdg besar, petang selasa 11.12.12, Ann and family dah ada depan rumah cik ina tetapi cik ina masih kat sekolah. Seb bek dah kul 5. Time to go home .....

Kat mana nak bawa makan ni.. Ann plak bgtau kedai tu kena cepat sbb takut babynya meragam kalau lama-lama. So, cik ina terus bawa ke salah satu kedai fav cik ina iaitu DKING MEE BANJIR. So, after we all solal, cik ina bawa ke sana and akhirnya kami sampai ke destinasi.

lama tak jumpa.. dulu jumpa baru1 baby.. now dua dah

Huda yang pantang nmpk camera mcm abahnya

Si comel tu pun pantang nmpk camera
Aan n suami order nasi goreng la plak walaupun kedai mee udang.. nak buat camner kan...
 
CIK INA TUMPANG SAMA POSING..
Cik ina tetap setia dgn mee udang banjir. Yummy sedap  tau... Setelah menikmati hidangan, baby pun tak berapa mau dok dah, kami pun beransur balik dan sambung citer kat rumah.

Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen