Wednesday, January 2, 2013

1st Giveaway & Blogwalking by Annur

Best Blogger Tips

Assalamualaikum Semua..
Cik ina berminat nak join satu Giveaway & Blogwalking yang dianjurkan oleh Annur.  
Thanks ye sudi jemput . :)



Syarat-syarat nye mudah je:
 
  • Buat satu entry bertajuk " 1st Giveaway & Blogwalking by Annur "
  • WAJIB follow blog INI, dan INI
  • Letak Banner di bawah dan backlink kan ke entry ini
  • Tag 3 orang blogger dan pastikan diorang tahu 
  • Dah selesai hantarkan link entry korang di entry ini bukan di chatbox Annur ya. Jika letak di situ tidak diterima.
3 orang blogger tu adalah
1. Farhana Kirana
2. Ajat
3. Puan Myra
 
Ok.. dah siap. Harap memenuhi syarat dan kalau ada peluang... menang.. Haha berangan plak..


Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen