Wednesday, January 16, 2013

Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen

Best Blogger Tips


Jom ikut cik ina join satu GA. Klik je link kat bawah ni.. 



********************************
Rakan bertuah pilihan saya adalah:
Puan Myra
Ajat Kecik
Kalau nak tau hadiahnya adalah key chain. Limited key-chain kot. 
Pemilihan pemberian key-chain berdasarkan jumlah komen terbanyak dalam entri Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen di blog anda.
Jumlah komen terbanyak di entri anda bermakna anda telah memperolehi rakan baru yang terbanyak..Betul tak?
Jumlah terkomen terbanyak dari semua peserta entri akan memperolehi hadiah misteri dari Hanif Idrus Blog.

Selain itu semua peserta Hanif Idrus Giveaway secara automatik akan dimasukkan ke dalam bloglist saya iaitu http://www.hanifidrus.my.


Jom kita bersama-sama memeriahkan keadaan moga dengan adanya GA ni dapat menambahkan silaturahim di kalangan rakan-rakan blogger.

Best Blogger Tips

40 comments

January 16, 2013 at 12:28 PM

singgah dari segmen yang sama..
selamat bersegmen dan gud luck... ^_^

http://www.mizruha.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

January 16, 2013 at 4:46 PM

Terima kasih kerana join giveaway ini .....
Jom serbu rakan-rakan giveaway

January 16, 2013 at 9:31 PM

Salam,
Datang dari penganjur Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen
Anda sudah berada di bloglist saya…
Hanif blog bloglist
Terima kasih sertai segmen saya
Jom blogwalking ke rakan-rakan segmen dan menangi hadiah misteri

Sila lihat blog anda berdasar abjab nama blog anda. JIka tiada abjab diletakkan di abjab A

Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
( Blogger yang telah lama saya letakkan sila abaikan komen ini..hahahhahahaha)

January 16, 2013 at 10:47 PM

dari segmen yg same...goodluck!!!

http://nadikehidupanku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

January 17, 2013 at 4:49 AM

selamat join giveaway, sambil follow dan BW

http://www.aynoranur.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

January 17, 2013 at 11:30 AM

dari segmen yang sama.. bw here.. law sudi follow la saya =) TQ

http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

January 18, 2013 at 3:48 AM

Hai.. Leeza singgah sini untuk memeriahkan majlis. Saling meninggalkan jejak... All da best....

link leeza :
http://www.santaileeza.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

-moga terus sukses, terus berkunjung-

January 18, 2013 at 9:58 AM

Gud luck yer..

Cheqkaq datang dari segmen yg sama..

http://cintaitupasti.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

January 18, 2013 at 10:20 AM

salam .. syasya disini dari segmen yg sama .. :)
jom komen syasya pulak okeh

http://music-syasya95.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

~GOOD LUCK ~

January 18, 2013 at 11:53 AM

saya datang lagi dari segmen yg sama...done follow... selamat bersegmen yer... http://www.mentariminda.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

January 18, 2013 at 5:22 PM

selamat bersegmen..... remy dtg support kat sini... all the best!!!

January 19, 2013 at 12:24 AM

Salam.... Cik Putih datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.

Psss...psstt... Jenguk sini gak :

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

January 19, 2013 at 9:49 PM

@siti fatima Arifin
Thanks cik putih... sbb sudi blogwalking sini...

Thanks semua yang kat atas juga sebab sudi jenguk kat sini.. Insyaallah semua kunjungan sudah dibalas.. kalau ada yang termiss bgtau ekk...

January 19, 2013 at 10:46 PM

Thanks ina coz sudi ziarah blog santai...dtg lagi lain kali ya!!!

January 19, 2013 at 11:51 PM

@Raudzah Zahari

no problem,, kalau ada masa sure saya jenguk.. jom ramaikan follower saya

January 21, 2013 at 8:18 AM

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy ,
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

January 21, 2013 at 11:45 AM

@wana wazm

Thanks sbb singgah... nnti saya singgah sana plak yer...

January 21, 2013 at 3:34 PM

Updated terbaru:
Jumlah peserta kini 64 orang ..jom serbu!!!
pergi ke:
http://hanifidrus.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-dan-bloglist-hanif.html

January 22, 2013 at 12:23 AM

salam..yong dtg jauh berbaseka ni
yong dri umah hanif ke mari
follow sini

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

January 22, 2013 at 12:35 AM

@Budak Kampung

maceh la,, sbb jauh datang naik baseka,, will follow u back

January 22, 2013 at 10:54 PM

Assalamualaikum, baru nak sampai sini dari segmen yang sama, heheh :D

selamat maju jaya dari :
http://www.mayesa-jcb.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

January 23, 2013 at 10:48 AM

Assalamualaikum, sheila dari segmen yg sama.

semoga berjaya ye :
http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

January 23, 2013 at 11:57 AM

datang sini dr segmen yang sama

selamat bersegmen

jom komen blog akk juga

http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2013/01/segmen-11hanif-idrus-giveaway-2013.html

January 24, 2013 at 1:20 PM

assalam..
husna dari segmen yg sama jugak..
singgah balas jejak kat sini..=)
happy blogwalking..

January 25, 2013 at 1:53 PM

Good luck!
Datang dari segmen sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

January 26, 2013 at 1:46 PM

sya dtg follow balik..slm kenal

http://www.wardatulasmar.my

January 27, 2013 at 7:51 AM

http://inilahcoretankehidupankami.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Minta maaf ye terlambat singgah ke sini...

saya follow disini

January 27, 2013 at 2:17 PM

@Hanif Idrus

ok.. akan serbu...

January 28, 2013 at 4:38 PM

singgah dari segmen yang sama..baru sempat BW..

dari sini
http://www.permatabiru.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

January 29, 2013 at 9:32 PM

@permatabiru

thanks jenguk sini.. dah jenguk awk

January 29, 2013 at 10:11 PM

@Hanif Idrus

thanks singgah sini.. ok,, jom serbu..

January 29, 2013 at 10:11 PM

@Sheila Salim

thnks sbb jenguk sini

January 30, 2013 at 9:40 AM

hi. korn dtg ni dr segmen abh hanif. dah lama join bru dpt blogwalking.. =)

January 30, 2013 at 1:34 PM

hai asmar dtg membalas kunjungan dan follow sini, slm kenal
http://asmarpunyablog.blogspot.com

January 30, 2013 at 2:21 PM

saya datang jenguk..:-)..
http://reerynn-zaidi.blogspot.com/2013/01/segmen-hanif-idrus-giveaway-2013.html

January 30, 2013 at 2:24 PM

..singgah sini jugak..http://reerynn-zaidi.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-by-cik-siput-kiut.html

January 30, 2013 at 11:44 PM

Jalan2 lihat komen..segmen dah nak habis...hehehe

February 4, 2013 at 7:02 PM

Salam Satu Blogger.
Terima kasih kerana sertai Giveaway HaifIdrus 2013.
Secara rasmi segmen ini telah ditutup.

Pastikan URL blog anda berada di bloglist saya:
http://www.hanifidrus.my/
Jika tiada anda boleh request dimana-mana kotak komen entri saya.
Sila lihat URL anda berdasarkan Nama Blog anda.

Terdapat 10 pemenang bertuah telah terpilih..
Sila lihat senarai pemenang di:
http://hanifidrus.blogspot.com/2013/02/pemenang-hanif-idrus-giveaway-2013.html.

Sekali lagi terima kasih saya ucapkan atas penyertaan anda.

February 4, 2013 at 8:38 PM

@Hanif Idrus

thanks ye sbb anjurkan GA ni. Sy dapat kenal ramah blogger melalui GA ni. len kali buat lagi ye,, hehehe

and thanks sbb blh masuk bloglist ...

February 8, 2013 at 5:13 PM

Assalamualaikum...maaf Fahz lewat hadir kesini.thanks singgah blog Fahz.salam perkenalan :)

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen