Sunday, January 20, 2013

1st Giveaway By Puterikasih.com

Best Blogger Tips

****************************************************************

Bismillahirrahmanirrahim..


Kali ni Cik ina nak join satu GA ni,, ini dianjurkan oleh Puterikasih.com. Oleh kerana Cik ina ni newbie lagi, dan syaratnya yang mudah, 
maka jom la kita semua join ramai2.. 
Jom klik banner for further info...



Jom tengok syarat-syaratnya ------------>>>>



Syarat-syarat untuk menyertai 1st Giveaway By Puterikasih.com
1) Buat entri bertajuk “1st Giveaway By Puterikasih.com
2) Jangan lupa untuk letakkan banner dalam entri.

3) Follow kesemua penaja jika korang baik hati
4) Copy ayat dibawah ini dan pastekan ke entri :



“1st Giveaway By Puterikasih.com ini dianjurkan oleh Puterikasih.com dan ditaja bersama oleh All About CraftDikbiAzie NamicoJosrevalution @JRNurul SyarafinaAzziamiza, ZuhanifKiosk Vitamin, Cik YayaKimmie dan Serembanmaya.com dan Kaspersky Malaysia
5) Tag sekurang-kurangnya seorang rakan. Kalau nak tag lebih pun diizinkan.
6) Tinggalkan URL entri dalam ruang komen di bawah page Puterikasih.com.
Rakan blogger Cik ina yang dipilih adalah :
  1. Raudzah Zahari
  2. Syasya
***********************************************************
Hadiah yang menarik menanti seperti : koleksi kristal, top up, t/shirt, jam tangan mutiara (handmade), GLA Shaklee, one drop perfume dan banyak lagi … 
Tarikh Tutup adalah: 31 Januari 2013 ( tepat pukul 11.59 malam)
Wish me luck
****************************************************************

Best Blogger Tips

12 comments

January 20, 2013 at 12:48 AM

good luck untuk GA k. Owh...cakap nak follow blog Cik Putih yer. Scroll jer sampai bawah nti jumpa la widjet follower.ok

January 20, 2013 at 12:55 AM

@siti fatima Arifin

ok cik putih,, thanks atas feedback yang cepat ni.. c u soon

January 20, 2013 at 1:16 AM

thanks dear :)

good luck yer ^_^

January 20, 2013 at 5:07 PM

selamt bersegmen...semoga berjaya nanti.....

January 20, 2013 at 10:19 PM

Good luck.....

January 22, 2013 at 11:27 PM

datang dari GA yang sama , goodluck ;)

January 28, 2013 at 11:15 PM

dear..ada penambahan seorang lagi penaja. Jangan lupa selitkan sekali yer :)

January 29, 2013 at 9:14 PM

@Puteri Kasih

thanks for jenguk sini tuan tanah GA

January 29, 2013 at 9:14 PM

@Hanif Idrus

thanks

January 29, 2013 at 9:23 PM

@sa mic

bg link nk jenguk kamu...

January 29, 2013 at 9:24 PM

@Puteri Kasih

thnks darlink,, nnti selit sekali

January 30, 2013 at 8:42 PM

Good luck !! azwa datang dari GA yang sama.. :)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen