Thursday, January 31, 2013

SHAE - "Sayang" Lirik dan Official Video

Best Blogger Tips

Ceritera tentang SHAE

Lirik Lagu Sayang Shae, Shae, lagu indonesia baru 2012

Isk,, selalu dengar lagu ni kat radio… Pagi petang mlm,, bila naik keta je,, mesti ada lagu ni punya la.. Bila dah lama dengar, rasa menarik la plak.. Tapi bila diamati liriknya, macam bukan lagu Malaysia. Ni terpaksa tanya anak sedaraku Miza sbb baru dngr lagu ni kat henset dia kelmarin... Sah la lagu ni lagi dari seberang.. nyanyian shae.. Rupanya anak sedara cik ina lagi advance dari cik ina.. haha.. Biasala depa ni pasai lagu je cepat. Yang Cik ina ni plak, orang dah hbs suka dgn suka lagu lain, Cik ina baru nak suka... Tapi apa pun janji happy kan...

Jom kita google nama shae yang sebenarnya... Ooo nama sebenarnya ADALAH Sheryl Gething. dan rupanya berketurunan Australia. Patut la muka dia ala-ala mat salleh gitu. Jangan tak tau, Shae ni juga pandai menari.. Tu pakej lengkap la kan utk retis ni

Jom kita tgk lirik nya… sambil nyanyi lagu SAYANG ni daripada album yg berjudul "the First" ni.


Lirik Lagu Sayang – Shae

Sayang apa khabar dengan mu
Di sini ku merindukan kamu
Ku harap cinta mu takkan berubah
Kerna di sini ku tetap untukmu

Sayang apa khabar dengan mu
Cobalah kamu telepon diriku
Ku rindu dengar suara indahmu
Kerna dirimulah semangat hidupku

Sayang dengarlah permintaan ku
Jangan ragu kan cintaku
Sayang percayalah apa kataku
Kerna ku sayang kamu

Sayang dengarlah permintaanku
Jaga hatimu untukku
Sayang dengarlah bisikan hatiku
Kerna ku sayang kamu

Sayang dengarlah permintaan ku
Jangan ragu kan cintaku
Sayang percayalah apa kataku
Kerna ku sayang kamu

Sayang dengarlah permintaanku
Jaga hatimu untukku
Sayang dengarlah bisikan hatiku
Kerna ku sayang kamu

Jangan ragukan cintaku
Percaya sayangku
Jaga hatimu untukku
Ku menyayangimu
Semangat hidupku
Ku tetap untukmu
Cintaku selalu milikmu




SHAE - "Sayang" (Official Video)








Best Blogger Tips

3 comments

January 31, 2013 at 12:24 AM

best juga lagu nie...layan... :)

January 31, 2013 at 3:17 PM

suka jugak lagu nie tengah meletop :)

January 31, 2013 at 6:17 PM

@BlueiceButterfly

best kan..lagu ni santai je jadi dgr pun kita mcm happy-happy

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen