Monday, January 21, 2013

My First Giveaway by Echa

Best Blogger Tips

 Sejak kebelakangan ni cik ina berminat nak join segmen. Seperti newbie lain tujuannya nak tambah 
rakan sebab follower cik ina tak banyak... 
Jom kita join segmen anjuran ECHA.  Syaratnya mudah jer.. 
Nak tau syaratnya seperti biasa klik banner ni


Harap kali ni Cik Ina bertuah dan dapat hadiah yang dirahsiakan.. Kalau tak menang pun tak pe tapi yang penting dapat kenai dengan bloger-bloger lain kan..

*****************************************************************
WISH ME LUCK ---------> AMIN
******************************************************************


Best Blogger Tips

10 comments

January 21, 2013 at 3:58 PM

Salam...terima kasih sebab join

ni senarai peserta, jenguk2 la heheh
http://noraishahzaharom.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-my-first-giveaway.html

Good Luck ye =)

January 21, 2013 at 11:57 PM

@nor aishah

ok... nnti sy jenguk.. thanks for visiting

January 27, 2013 at 12:13 AM

terbang dari GA yang sama..gud luck..(^_^)DKDE

http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/01/my-first-giveaway-by-echa.html

January 27, 2013 at 12:27 PM

@eymasu

thanks sbb datang jenguk... nnti sy jenguk kembali..

January 27, 2013 at 2:06 PM

thank singgah blog saya semula..hew..(^_^)DKDE

February 3, 2013 at 12:22 PM

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/my-first-giveaway-by-echa.html

Hai. Dari GA yang sama. ^^

February 4, 2013 at 9:56 PM

@Meyra John

thanks sbb jenguk,, dah jenguk awk dah follow pun

February 4, 2013 at 9:57 PM

@eymasu
sama2.. jom BW

February 19, 2013 at 8:00 PM

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/my-first-giveaway-by-echa.html

February 23, 2013 at 1:39 AM

Datang dr segmen yang sama. Sudilah follow saya balik ;)

http://memburucintamu.blogspot.com :)

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen