Tuesday, December 30, 2014

Brader Burger Sungai Petani

Best Blogger Tips

Kali ni Cik ina nak Citer pasal Burger Bakar yang dah menjadi Fav Cik Ina selain Boooz Burger.. 
Burger Bakar ni 
dah glamer dan dikenali 
sebagai 
Brader Burger Sungai Petani.
Lokasinya kat parking Public Bank Pekan Baru.. 
Contact no 017-517 0545
atau 017-485 5360




Memang sedap baq hang...

Cik ina mula start makan masa birthday my sepupu. Kami p celebrate sama.. 


Cuma la ni teringin nak makan burger yang besar tu,, nama dia Big Mouth Burger.. besar dua tapak tangan Cik Ina kot..


Ada lagi burger lain yg pastinya sedap. Kiranya byk pilihan la... 
sapa yg ke uptown sp jgn lupa singgah nooo.. 




yg ni dah try



Boleh pilih yang mana pilihan hati..
Lokasinya kat parking Public Bank Pekan Baru.. 

sebelah gerai makan my fav iaitu nasi tomato ayam berempah... dan dari uptown tu kita kena seberang jalan dan setentang dengan masjid tu...

**********************************
selamat mencuba ye....
Jom baca
Tempat makan best kat Sg Petani

**********************************************************************

Best Blogger Tips

1 comment

December 30, 2014 at 2:33 PM

Perghhh tengok tiba2 rasa perut penuh...

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen