Sunday, December 28, 2014

Small Gathering Dec 2014

Best Blogger Tips

Assalamualaikum. Pejam celik pejam celik tup tup kita dah di ujung thn 2014.. Sat je masa berlalu.. Masa ni pun dah lebih kurang seminggu dah banjir kat area Pantai Timur dan sekarang dah sampai ke Johor, Selangor, Perak. Doakan mereka semua selamat dan sihat.. Aamiin...

Kelmarin matahari masih malu nak memancarkan sinarnya tetapi hari ni alhamdulillah ada juga matahari dari tghari till noon. Cik Ina pun happy sangat hari ni... sebab blh jumpa geng sekolah menengah dulu.. 

Gathering kecik ni spt biasa diadakan di rmh tok penghuluwati kami..


PUAN ZALIZA OR KAMI PANGGIL ZA. 
Nama glamer fb leyza.



Ahli tetap mesti ada,,, Iaitu Cik Ina, Puan Rusna, Puan Lily, dan Puan Rozaini . 

Yg sebelah Cik ina tu la Kakak misi kita
Puan yg last ni kengkadang ada sbb keje misi ni fhm fhm je la. Dan kali ni ahli tambahan iaitu Puan Intan - yang baru tiba dari Kerteh Tganu dalam dua hr lps.. 

Tudung merah tu Puan Intan
Cik ina lama x jumpa intan ni sejak hbs sek.. dari hbs SPM sampai la ni la.. Cer kira.. 36 thn -17 thn. Opss pecah rahsia...



Yang bestnya.. tuan rumah jamu mee kari.. siap ada marble kek lagi. Cik ina sampai dulu.. maka cik ina jadi tukang rasmi mee kari tu.. Ermmmm yummy sedap ooo.. mesti sedap air tangan dari chef yg berpengalaman di dapur sendiri. Mcm cik ina ni ,,, mee blh la tang kari tu pelan ckit la...
Gathering ni bila cukup korum mmg meriah hbs.. cik ina terlihat kat ruang rehat ke2 za,, anak dia pun sampai tergelak bila dengar mummynya n the geng sembang.  Usik mengusik, gurau bergurau mcm dlm whatsapp tu. Cer teka siapa.. ahli mesyuarat tingkap kami mesti tau... za n intan la.. Dalam kami dok sembang. ..dan lagi dok pakat nk p Arianni plak. Dan lagi depa nooo..

Apapun Cik Ina nak ucapkan terima kasih yang tidak terhingga kepada za dan family yg sporting kerana menyediakan makanan yang sedap dan sudi bg kami berkumpul di rumah yang cantik itu...

B4 balik semua posing ckit... 1 2 3 senyum....

Kita selfie pulak kata tuan rumah...

Terima kasih daun keladi, 
Nanti jemputlah kami lagi...

P/s : nanti kita bawa mai bekal sorang ckit bg tuan rumah makan pulak...

Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen