Thursday, December 11, 2014

Hendak Online Sentiasa Di Medan

Best Blogger Tips

Kepada sesiapa yang ingin ke Medan atau kawasan sekitarnya..  
Kepada sesiapa yang memang sentiasa update status di FB or Twitter walaupun anda berada di Indonesia...
Kiranya kepada sesiapa yang whatsapp x berenti..

Ni jawapan nya.. berdasarkan pengalaman Cik Ina... dicadangkan menggunakan simcard ni sebab di mana sahaja geng kami berada tetap mendapat liputan... kecuali la kt atas bukit or gunung.. sbb kt Malaysia pun kdg2 x de kt atas tu... 

Nama simcard nya adalah simPATI... maybe dia simpati kat kita sebab di perantauan kot.. sebab tu nama simpati... hehe


Memang tidak mengecewakan. Sampaikan rakan kami kat Malaysia x percaya betul ke kami kat Medan sbb online sokmo..
 Apa tak nya.. blh layan whatsapp geng-geng sambil belanja gambar dua tiga keping...

Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen