Saturday, June 16, 2012

Selamat Pengantin Baru Yani

Best Blogger Tips

Assalamualaikum....

Cik ina amat berbesar hati kerana mendapat jemputan ke perkahwinan Dhiya Iryani yang sesama keje kat Kilang Texchem dulu. Thanks yani sbb ingat lagi kat akak dan sudi jemput akak... Demi jemputan tu, akak gagahi jua dan peneman setia akak tentulah cik sinar kita. Cik ina paksa cik sinar balik dari kampung dia awai ckit. 


Kenduri yani ni diadakan kat Auto City. Jadi senang la cik ina nak pi sbb rmh yani cik ina tak tau. Yg tau area alma jer tp tak pernah ke sana. So… bila dah buat kat Concept Hall, kat auto city senang la nk ke sana. maklumla,, kan auto city tpt kenangan... tempat mencari rezki...

Bila sampai cik ina call yana. Saja cari teman. Segan jgk kalau tak kenai org masa kat sana.





Kebetulan yana dah sampai dgn suaminya… joe. 
Cik ina cari anak yana tp tak bawa. Kempunan cik ina nak tgk anak yana.
Bila sampai tu.. pengantin baru turun keta. Jadi cik ina tak nak kacau mak ayah yani so.. cik ina pi makan dulu. 




Kebetulan meja yana makan ada kosong. So.. cik ina dgn sinar makan kat situ.
Menunya adalah kegemaran Cik ina. Cer teka apa… dlm entry b4 this cik ina mention pasal nasi tomato ayam berempah kan. So, menunya adalah, nasi tomato, ayam rempah, gulai dalca dan ulam.  Yang tak de Cuma masak cabai jer… mmg sedap la.. sinar pun kata sedap.

Selepas makan kami lihat pengantin sedang menjamu selera. So, kami tak nak kacau pengantin. Jadi cik ina snap pic yani jer la. Sedih jgk sebab tak sempat bergambar dgn pengantin.. huhuhu. Tp tak per sempat bergambar dgn yana.



Selepas dah selesai,, cik ina dgn sinar beredar dari situ... sambil berfikir ke mana nak dituju selepas ini.

nak tau ke mana?? tggu next entry...

Best Blogger Tips

2 comments

June 18, 2012 at 4:06 PM

Rugi gambar dengan pengantin takdak ;)


p/s: Ari tu plan cancel bukan nak habaq kat cheq, abes exam trus kalut ingat nak p makan bawal, rupanya tak jadi:(

June 19, 2012 at 10:42 AM

sori la adik,, dah nizam tanya.. i suruh bgtau u.. dia mesti tak bgtau

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen