Wednesday, June 27, 2012

Baju Raya 2012

Best Blogger Tips


Seperti semua sudah maklum, puasa akan menjelang tak lama lagi. Maka, Cik ina dengan penuh kegembiraan menanti bulan yang mulia itu. Tidak ketinggalan juga fikiranku ini terfikir baju raya yang akan dibeli. Nak beli kain ker nak beli yang telah siap.

Tetiba Sarah , my opismate ajak join beli kain cotton online. Setelah pilih punya pilih, maka cik ina decide nak beli kain yang satu tu. Jangan tak caya, pink color lagi. Setelah Sarah order dan bank in duit, maka 3 hari selepas tu sampai la kain kami. Harga offer iaitu RM 60.00

Nak tengok ker kain tu,,,
Taaa daaaaa .. sila lihat dibawah. Cantik tak.. but,, until now still mcm tu lagi. Tak tempah lagi. Rasanya kena gunting sendiri walalupun tak pandai sbb tak de sapa nak ambik upah dah,...


P/S = dah beli ke baju raya.. (posa pun tak lagi tp cik ina dah sibuk tanya  pasai beli baju raya..)

Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen