Thursday, November 20, 2014

POT LUCK BEFORE TUTUP SEKOLAH

Best Blogger Tips

Hari ni meruakan hari terakhir persekolahan ada tahun 2014 ini. Maka hari ni paling sibuk sekali. Dengan sijilnya, dengan tandatangan segala maam yang tericicir. Jadi semua para guru akan sibuk menyiapkan segala tugasan sebelum bercuti panjang. 

Eeee bestnya kalau dapat cuti macam tu kan. Tapi dalam kesibukan tu, sempat lagi kami berpakat nak buat POT LUCK. Maka kami geng opis pun tak ketinggalan tapi masih berfikir apakah yang patut dibawa. Setelah kumpul sedikit wang dari ahli lembaga, kami  Setelah berpakat dgn ketua majlis,, maka kata seakat telah diambil. Geng opis order nasi lemak dan roti sarang lebah untuk sajian semua.. Apa macam,,, best tak.. Nasi lemak tu mestila sebab Cik Ina yang orderkan...









Hahahaha yang pasti,, memang meriah....



CC

Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen