Thursday, November 20, 2014

KISAH SHOPPING KAT JALAN TAR..

Best Blogger Tips

Assalamualaikum.  Selepas keletihan akibat baru blk dr kenduri di Pahang, pagi yang aman damai ni Cik Falah ajak Cik ina n adikku ke Jalan Tar. Tapi sebabkan kami telah melalui seksyen 7... 

Cik Ina ajak falah singgah ke tpt yg udah lama Cik Ina nak p iaitu Ekb shah alam. Mmg tering sangat tau. Falah pun ok je.. tq falah... Dalam mencari terpandang dah kedainya itu kat atas sebuah kedai mkn.  Mesti masuk walaupun tau baju Kedahan x de kt situ. Jom layan..zassss



Selepas kami beredar utk mkn abc seksyen 2 plak, tetiba Muar tlh whasapp pic kami kt atas tu.. la.. Staff EKBshahalam dah upload kami dlm instagram... tq...

Sesudah sampai seksyen 2,, parking agak jauh sbb nk lunch time dah. Tengah dok jln tu,, tetiba je cik ina nmpk lorong blkg yg dilukis oleh student UiTM. Ooo rupanya tang ni la yg cik ina tgk tu... akhirnya dapat juga amik gambar at sini... jom pose ckit...




Yummy.. dah lama x pekena ABC kat sini... Hilang segala kempunan nak makan ABC... Setelah posing ala kadar, kami pun beredar ke Stesen nak naik train.


Haha nampak tak muka lama tak naik... Tak leh selfie byk i nnti org gelak plak sebab nampak sgt x jarang naik kan.....
Dah sampai jalan TAR, kami ke jakel dulu jumpa BOSS... Jakel tgh sale gila2 masa ni sebab nak ubah lokasi...
Kemudian selepas BOSS belanja makan roti nan ayam tandoori, kami ke HAJRA nak tgk tudung sale....


Habis setengah kedai kami beli,,, osss sipa kami sukat... BElinya dalam 10 helai je... Murah kot harga serendah RM5 pun ada... Pastu baru ronda-ronda sekitar. X semat snap pi sebab ujan plak. Maka kami deide utk balik...


Dlm train tu lapar la plak. TEtiba Cik Falah teringat nak bawa ik ina  makan berger kukus lava... 
Yeeesss.. Akhirnya blh mkn juga setelah usha gambar Falah je...

Jommmm order


Ni kaunter nak order


DAh order.. Tgunggu dengan kesabaran....

Tadaaaa burger dah sampai..

 Sama tak dgn gambar i...

Ni la lokasinya...
branch damansara damai
Waktu beroperasi dr pkul 5.00-12.30 mlm..

Damansara damai di TUTUP SETIAP ISNIN
Segala pertanyaan blh call ke no ni 014-2603370

Letih jalan dan makan dah pun,,, masa blk rehat esok nak balik KEDAH...


**************************************
Lagi kisah perjalanan Cik ina dari KEDAH - PAHANG -KUALA LUMPUR - KEDAH.....

KISAH SHOPPING KAT JALAN TAR..
***********************************

Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen