Monday, November 10, 2014

Kiosk Bikers Cafe

Best Blogger Tips

Tahniah... tahniah... Ucapan ini ditujukan khas kepada my senior at Polimas kerana berjaya menambahkan lagi usahawan yang ada di Malaysia. 

Ha,, mesti hampa tertanya-tanya usahawan macam mana or jenis apa yang diceburi oleh senior i aka Abg Faical (abg f) ni... 
Abg F ni berjaya membuka satu kiosk kat Putrajaya. Rasanya bukan senang nak buka kiosk di sana kerana perlu mematuhi arahan yang ditetapkan.

Ni la rupa kiosk abg f ni...






BIKERS CAFE terletak di lokasi agak strategik iaitu berhadapan dengan Auditorium Kesenian dan bertentangan dengan Istana Kehakiman. Kiranya senang nak p terjah. Ianya dikendalikan oleh senior Cik ina iaitu abg FAICAL. Senior POLIMAS kami...
Posing dulu sementara tunggu tuan punya kedai mai...
Cik Ina telah berjaya menjejakkan kaki ke sana pada awal muharram yang lalu bersamaan dengan 25 oktober 2014. 

 Cik ina dah janji dgn tuan punya kedai ni untuk join dia n family p kenduri. Jadi... kami berkumpul di sini terlebih dahulu sebelum bergerak ke Pekan Pahang kerana nak p kenduri kawen kawan kami iaitu Kim- nama glamernya..

Oleh kerana ada juga junior yang tinggal di sekitar Putrajaya ni, maka Cik ina pun plan nak jumpa mereka di BIKERS CAFE ni sambil nak suai kenal dgn junior n senior. Maybe pernah jumpa tapi mereka tak kenai kannn...

Setelah telah set time mlm ni after kami sampai dari Pahang, maka ini la geng kami yang sudi meluangkan masa datang ke sini. TERIMA KASIH ADIK-ADIKKU kerana sudi mai juma kat sini.

Cik ina juga panggil member yang lama tak jumpa iaitu Zarina... atau kami panggil INA EP. Kebetulan ina ep ni ada di sini -rumah adiknya. Akhirnya kami bersua setelah hampir 20 tahun tak jumpa.


Dan akhirnya seorang lagi junior ik ina baru sampai... Masa ni kami nak gerak balik dah.. tapi kita posing dulu tanda berjumpa....

Kemudian cik ina mengundurkan diri sebab dah keletihan seharian perjalanan ke pahang.

TERIMA KASIH BIKERS CAFE KERANA MENAJA MAKAN PAGI DAN MALAM KAMI ADA HARI INI. MOGA ABG FAICAL DIMURAHKAN REZKI DAN MAKIN BERKEMBANG PERNIAGAAN INI..

**************************************
Lagi kisah perjalanan Cik ina dari KEDAH - PAHANG -KUALA LUMPUR - KEDAH.....

KISAH SHOPPING KAT JALAN TAR..
***********************************

Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen