Friday, November 21, 2014

GORENG PISANG CHEESE

Best Blogger Tips

Sejak bila muncul GORENG PISANG CHEESE ni cik ina tak tau tapi baru minggu ls je jer Cik ina teringin nak makan.. Teringin jugak nak tau apa rasanya... SEDAP sangat kah... JAdi Cik ina pun post la kat FB tanya kot sesaa tau lokasi gerai yang berdekatan dengan tempat tinggalku... 

Akhirnya dapat jawapan kat Sungai Limau, Yan... KEnapa Cik ina p tang tu... hahaha loghat kedah plak.. Cik ina pilih tang tu sebab tu jalan Cik ina balik dari KAMPUNGKU- Kampung Permatang Kangkong. Sebabnya hari tu nak p melawat the one and only grandmotherku...
OTW bak.. daku tengok dan singgahla ke gerai yang dimaksudkan... YESSSS buka..

ORder... Satu set RM3.00.
 Ni yang baru mggu ni.. Gerai lain lak kat area sama. HArga sama




 Maka kesimpulannya... Cik ina suka yang original lagi yang guna tepung JAWI tu astu bubuh air kapor...
Yang tu juga yang nak.... 
SEKIAN LAPORAN SAYA.. hahaha
*****************************************
Jom baca


Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen