Monday, November 17, 2014

Novel Pilihlah Aku

Best Blogger Tips

Hari ni Cik Ina terasa nk sambung baca novel yang dipinjam oleh Puan Zaliza kepada Cik Zalina. Teruja nk teruskan sebab tajuk dan jalan cerita yang menarik dan lain ckit dari yg selalu dibaca. Novel ini mengandungi 739 helaian. Tajuk pun macam menarik je kannn


Kisahnya tentang Ainul Husna yang meletakkan jawatan sebagai seorang doktor akibat satu kejadian  Kemudian selepas 2 tahun, Ainul Husna yang telah menjadi pekerja di kedai Mai- Moon Bakery dan bermula la kisah-- sambungan sila baca sinopsis kat bawah tuuu


Dah byk baca novel sehinggakan tak teringat tajuknya. Tu salah satu sebab cik ina nk abadikan tajuknya yg telah cik ina baca sebagai tanda dah baca.

Kisah novel ina okla dan jalan cerita pun biasa. Tak blh mendapat tempat di hati sebab ads lagi yg best sebelum ni...

###########################


Best Blogger Tips

2 comments

November 18, 2014 at 4:28 PM

dulu kak nah pun hantu novel..hihi..skrang dah jarang2 baca..

November 19, 2014 at 10:50 AM

@~Kak Nah Backyard (^_^)~
dulu pun cik ina byk baca tp sebab mata dah letih,, stop sat... kesian mata..

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen