Monday, April 28, 2014

Makan Nasi Arab Mendy di Restoran Arabian Mendy sg Petani

Best Blogger Tips

Alhamdulillah, akhirnya tercapai juga hasrat cik ina nak p makan kat sini.. Orang lain dah cemuih (bosan) dah, tapi Cik ina baru nak p kan.. 
Hasrat Cik ina direalisasikan setelah ada Jamuan Perpisahan guru pelatih dari Maktab Perguruan  ops silap Institut Perguruan Sultan Abdul Halim, Sungai Petani... This is the first time tau kami warga SKMP buat jamuan diluar. SOkmo buat event mcm ni kat kantin sekolah jer.



Nak tahu kenapa kat luar, Ini adalah kerana kali ni sebahagian makan makan ni ditaja oleh beberapa org Guru yang bermurah hati. 

Acara makan yg sepatutnya start pkul 2 dah jadi 3.00 petang. Maklum la ramai. Kebanyakkan bawa family sekali. Nak himpun semua bukan senang juga kan..Cik ina juga yang sorang je...

Nak tau kedainya kat mana???



245,Jalan Lagenda Height 9, 

08000 Sungai Petani
019-5998631

Untuk pengetahuan semua, restoran ini dibuka pada setiap hari dari 11 pagi hingga 11 malam kecuali pada hari Jumaat dibuka 3 petang hingg 11 malam 
Kita blh order sepinggan.. Kita blh order setalam. Kalau setalam, kita boleh ceduk masuk pinggan masing2.. Kalau nak makan dalam talam pun ok jer.

Meh kita tgk menu dia dulu.. yang copy dari  www.harrizam.blogspot.com.. Cik ina x sempat snap sbb semua dah diaturkan.. Cik ina tunggu nak ngap je...



copy dari google.. tq harrizam...

Kami skmp sefamily ditempatkan di dua kawasan iaitu
tingkat bawah dan atas. Yang anak kecik kat bawah sebab tak perlu dok bersila dan untuk kesenangan seisi keluarga.. Yang bujang dan anak dah besar makan kat atas.. Jom layan pic yang diambil oleh Kak Su...
Zaty, Kak Misbah, Mak long and Cik ina...






Ni la bakal guru yang dirai... Ada sorang lagi.. gurl.. 
Ni la sorang lagi.. Adeline Carol. Yg baju merah tu ye...


Meja Guru Besar dan ada yang bakal pesara....


Antara guru yang membawa family...


Untuk keterangan lebih lanjut boleh hubungi no telefon kedai 019-5998631 atau 017-4357519.

* Cik ina ada call salah satu no  yg tertera kat menu tu...tetapi no ini x digunapakai kerana tuan punya no ni dah berenti kerja kat situ...


******************************************************************************

Best Blogger Tips

2 comments

April 28, 2014 at 8:35 PM

wahh bestnya makan-makan ^_^ nampak sedap

April 29, 2014 at 2:02 PM

@Aku Penghibur
memang sedap pun.. jemputla makan kalau sampai sini..

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen