Tuesday, April 29, 2014

Kem Kepimpinan SKMP

Best Blogger Tips

Tarikh    : 18-19.4.2014

Masa     : 8.00 PAGI
Tempat  : TANDOP CAMP, MERBOK

Sekali lagi Cik Ina menjejekkan kaki ke sini setelah 2 tahun tidak ke sini.. Keadaan masih sama..Sungguh tenang dan nyaman sekali. Dikelilingi dgn pokok2 dan diiringi dengan deruan air sungai yang mengalir. Inilah Tandop Camp, Merbok yang terletak berdekatan dengan Kilang Dong Hwa. Rasanya first time cik ina ke sini, cik ina lupa nak masukkan ke sini.. 

gambar terkini di sana
gambar kem motivasi 2 tahun yg lalu.
Masa first time tu Cik ina berkampung 3hari 2 mlm tapi kali ni cik ina berkampung seharian je.. Sebabnya kali ni kami upah fasilitator luar. 

Setelah  dirasmikan oleh GB (guru besar) pelbagai aktiviti kepimpinan diterapkan. 



Yang specialnya, konsep makan kali ini adalah menggunakan talam. Mesti pelbagai reaksi pelajar akan kita lihat.. 


Jom tgk aktiviti dan layan keindahan alam ini..

Kak su dan aishah dgn fasilitator yang dijemput



Pada malamnya, ada orang sponsor kambing untuk barbeque. Tu yang pakat-pakat bakar kambing tu..

tukang bakar kambing

Apa pun tahniah kepada adik2 yang berjaya menghabiskan masa menimba ilmu di kem ini...


Syukur kerana masih bernafas lagi...

Best Blogger Tips

6 comments

April 30, 2014 at 3:40 AM

pergh. bbq kambing.. saya dah terliur baca ni.. heheh

April 30, 2014 at 9:02 AM

@Pha Is
kambing bakar- order siap2 yg sedia untuk dibakar terus.. mmg sedap la.. tggu cik ina update pasai kambing bakar

May 2, 2014 at 12:53 PM

Bestnya dpt gi kem mcm ni.

May 5, 2014 at 7:15 PM

salam. bab mkn dlm talam tu yg unik. pernah berbuat demikian semasa belajar di UM dulu...

May 7, 2014 at 4:36 PM

@ZUKI DIN
YA,, MMG UNIK DAN MENJIMATKAN MASA..
pada mulanya ada yang x sanggup makan tu

May 7, 2014 at 4:37 PM

@Fiza Rahman
memang best, tenang dan mendamaikan

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen