Monday, April 21, 2014

Camping first 2014

Best Blogger Tips

Tanggal 21-23 feb 2014 cik ina join camping yg dianjurkan oleh tpt cik ina mengaji dulu iaitu x lain x bukan polimas.. kali ni camping ni diadakan spt berikut:
     Tempat   :  Puteri Ayu  Chalet, Yan
     Tarikh     :  20 hingga 22 February 2014
     Anjuran   : Pengakap kelana polimas

Spt biasa kami senior hanya join ckit2 dan mmerhati serta menegur untuk penambahbaikan. Sebenarnya cik ina join second day sbb first day depa sampai, khamis- cik ina ada hal. Pg jumaat tu plak cik ina ada urusan penting kat seberang jaya. Jadi, cik ina sampai masa petang jumaat.

Jumaat - 21.2.2014

Masa sampai je depa dah ready utk acara outdoor base camp. Kiranya beberapa kumpulan ni akan ke beberapa station yang berlainan dan akan rotate bila settle di setiap station dan jalankan aktiviti serentak seperti yang dikehendaki. Cik ina join tengok la sekali sebab oudoor ni diadakan kat kampung yang berdekatan. Layan je gambarnya...Zasss

 
Acara kupas nyok dgn kukur nyok


Ni plak acara pecah belon ada tepung..
acara keyakinan diri... seluk dlm balang.. mee goreng je... depa ingat cacing

Station ketapi x leh putus
Ada lagi station tp x sempat snap...

Selepas tu malam kebudayaan. Cik ina mmg suka tengok malam kebudayaan sebab junior ni mmg akan ada persembahan idea-idea yang baru.






Sabtu 22 February 2014...

Cik ina x tido mlm tu sbb dok makan kerang bakar. Selepas mandi dan solat Suboh, Cik Ina tolong Lokman bancuh air utk peserta nak breakfast nnti...

PAstu berehat sebentar dan jom kitajoin senaman pagi.... 



Setelah acara penutup, kami bersiap untuk balik... 
acara komen..... tgk kertas tu,,,

penutup perkhemahan

jom blk,,dah nk hbss


Selesai semuanya, setelah semua berkemas dan bas pun dah sampai,,, semua beransur. Apa pun cik ina nak ucap thanks kepada adik2 polimas sebab sudi jemput kami senior2 ni mai tgk dan kami semua dapat bertemu dgn geng yang lama x jumpa. 

##############################################

Terima kasih daun keladi
Nnti kalau ada jemput lagi...



Best Blogger Tips

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen