Thursday, November 1, 2012

Bertemu Best Friend Poli

Best Blogger Tips

Baru-baru ni Cik ina berpeluang ke Jabatan Pelajaran Negeri Kedah atas urusan kerja. Tak sabar nak ke sana sbb nak jumpa sahabat lama ni. Maklumla rasanya dah banyak bulan cik ina tak ke JPN.
Sukacita sekali kerana best friend cik ina semasa study kat Polimas dulu dah memulakan kerja selepas selamat melahirkan anak kembar anak ke -4 dan 5. 
Tahniah Puan umi atas kelahiran anak kembar yang diberi nama Dania Qairina...dan  Damia Qaisara,,,, sedap kan nama tu tp tak leh makan la kan) .

Untuk makluman semua, semasa Cik ina kerja bhgn HR kat kilang dulu, Puan umi la yang menggalakkan cik ina menceburi bidang perkeranian ni... Maka cik ina pun apply la jawatan sekarang.. dan alhamdulillah dah nk dekat 3 tahun dah keje ni...



ni la sahabat cik ina tu


ni la baby kembarnya. comei tak

Best Blogger Tips

2 comments

November 1, 2012 at 2:08 PM

Amboi cik ina...nanti mailah pulak keja kat jpn, mana tahu bila keja kat jpn ni jd puan ina pulak..haha...apa apa pun tq sbb jd my pren yer...

November 4, 2012 at 4:59 PM

hahaha... insyaallah. kalau ada rezeki teringin juga nak pi ke sana.... tq juga sbb jadi kawan ina selama ni

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen