Monday, October 29, 2012

Jom Bersenam...

Best Blogger Tips

Cer teka apakah itu,,, mesti semua tau kan...

Kita semua pernah guna benda ni masa kita sekolah dulu2. Sekolah rendah je. Sek menengah dah segan nak guna benda ni.. Biasala.. perempuan kan.. hehehe (mesti malu)

Yes,.. betui.. jawapannya adalah gelung rotan.. yang ni versi org dewasa. Yang paling kecik tu je versi kanak-kanak.. Yang besar gedabak tu tak tau utk sapa sbb cik ina guna yg kelima dari kecik tu pun kira dah berat n payah juga.  

Mesti semua tertanya-tanya,, agak2 blh ker lagi kita bersenam guna gelung rotan ni..
Apa pun kita try dulu la kan... Cik ina dah try dan masih lagi tak lupa cara2 bersenam guna gelung rotan ni... Tapi anda cuma perlu berhati-hati masa nak stop je sbb takut kena kali. Sakit kot..

Kalau sapa berminat nak beli, blh cari cik ina. Cik ina akan bg direction kedai tu kat mana... 

Best Blogger Tips

5 comments

January 10, 2014 at 2:52 AM

Salam boleh bagitahu kat mana boleh beli gelung rotan ni..tq

February 11, 2014 at 1:02 PM

Salam, saya nak tahu direction kedai tu boleh x? kt mane....

February 11, 2014 at 1:03 PM

salam, saya nak tahu kt mane kedai ni.

February 16, 2014 at 1:05 PM

@Jieha Chuww
TQ sbb bertanya... lokasinya di kawasan gurun kedah. Jieha orang mana ek?? nk citer detail ni..

February 16, 2014 at 1:13 PM

@Nurul Atika
lokasinya tp jalan kat pekan gurun.. kalau singgah situ,, mmgbyk barangan yang berasaskan rotan

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen