Wednesday, October 17, 2012

ABC SEDAP

Best Blogger Tips

Pada suatu masa di suatu tempat baru-baru ni,, Cik ina berpeluang merasa ABC sedap. 
Orang kedah panggil ABC tu ais kacang la. ABC ni direkemenkan oleh rakan serumah cik ina... iaitu Syada.. Mmg marbeles la... 
Mmg tepat sekali la.. sekali rasa,, nak p makan sekali lagi. Dah la presentationnya pun menarik, kacang pun banyak, siap boh topping coklat dan sikit topping strawberry.. tengok pun dah terliur.  
Ermm mmg yummy la. Tak jumpa lagi ABC kat area kedah macam ni.. Tetapi kat kedah ada juga ABC special walaupun nmpk sempoi.. 
Ala,, kedai AIS KACANG GEBU yang pernah cik ina story dulu tu...
Lokasinya adalah kat medan selera seksyen 3 shah alam.. ala,, dekat dgn uitm shah alam. Sesapa yang pernah dok sana mesti tau punya la..
Insyaallah,, kalau ada umur panjang kita pi makan lain yer syada

* Thanks to syada sbb bawa cik ina pi makan kat sana.

Best Blogger Tips

1 comment

October 17, 2012 at 9:46 AM

Wowww ada toping stoberi, sedap tu :)


Kak Ina, kedai pasemboq tu tepi jalan je, nak ke kedai PakAbu/Nasmir.. Dekat flat Taman Pelangi :)

Post a Comment

Sudi-sudikan la komen.. Terima kasih nooo sbb komen